ΤΟΠΙΚΑ

Θάνατος – μυστήριο της 58χρονης Γερμανίδας

θάνατος-μυστήριο-της-58χρονης-γερμανί-433352

Αφησε στο Νοσοκομείο Βόλου την τελευταία της πνοή – Ιατροδικαστική έρευνα αναμένεται να ρίξει φως

Μετά το μυστήριο εξαφάνισής της, το οποίο λύθηκε όταν εντοπίστηκε στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών σε χαράδρα στην Πορταριά, στο ύψος των πηγών «Μάνας», νέο πέπλο μυστηρίου ήρθε να καλύψει το θάνατο, αυτή τη φορά, της 58χρονης Γερμανίδας, που ταξίδεψε από την Αθήνα για το Βόλο, απειλώντας κοντινό της πρόσωπο με αυτοκτονία.

Η 58χρονη Γερμανίδα, για την οποία στήθηκε μεγάλη επιχείρηση αναζήτησής της, όταν ο εν διαστάσει σύζυγός της μετέφερε στις αρχές τους φόβους για τη ζωή της, εντοπίστηκε προχθές νωρίς το μεσημέρι σε χαράδρα ζωντανή και καλά στην υγεία της, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Εδειχνε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ έφερε ορισμένες εκδορές, αλλά όχι κάποιο εμφανές τραύμα που να προμήνυε κίνδυνο για τη ζωή της.

Η γυναίκα εισήχθη στο Νοσοκομείο Βόλου για προληπτικούς κυρίως λόγους, όπως έλεγαν οι ίδιες πηγές. Ωστόσο, χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα εξέπνευσε στο κρεβάτι νοσηλείας της.

Η τραγική απρόσμενη εξέλιξη της υπόθεσης που απασχόλησε μετά τις έρευνες αναζήτησής της το Βόλο και η οποία προς στιγμή έδειξε ότι έληξε με αίσιο τρόπο δημιουργεί ερωτηματικά, τα οποία αναμένουν απάντηση από την ιατροδικαστική εξέταση που παραγγέλθηκε. Σε αναμονή του πορίσματος βρίσκεται, εκτός από τα οικεία άτομα της 58χρονης, η διοίκηση του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου.

Η 58χρονη έφυγε την περασμένη Τετάρτη από την Αθήνα με νοικιασμένο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε στο Βόλο, δίνοντας ως στίγμα της αρχικά μέσω του μηνύματός της, με το οποίο απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει, την περιοχή των Αλυκών. Η κινητοποίηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, της οποίας ζητήθηκε η συνδρομή στις έρευνες, ήταν άμεση.

Οι έρευνες την πρώτη ημέρα στην περιοχή μεταξύ Σωρού και Αγίου Στεφάνου απέβησαν άκαρπες. Λίγο πριν το μεσημέρι προχθές, ο εντοπισμός του οχήματος της 58χρονης στην Πορταριά, επικέντρωσε στη γύρω περιοχή τις έρευνες. Η Γερμανίδα εντοπίστηκε μέσα σε χαράδρα, με εμφανείς εκδορές και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.

ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου