ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες για αγνοούμενη Γερμανίδα

συνεχίζονται-οι-έρευνες-για-αγνοούμε-436289

Απείλησε να θέσει τέρμα στη ζωή της στις Αλυκές

Μέχρι αργά χθες το βράδυ -αν και άκαρπες- συνεχίζονταν οι έρευνες από το Λιμενικό, την Αστυνομία και τους Εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων για τον εντοπισμό 55χρονης Γερμανίδας που απείλησε να θέσει τέρμα στη ζωής.

Οι έρευνες ξεκίνησαν στις 6 τα ξημερώματα μετά από ενημέρωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι η Γερμανίδα σε ανταλλαγή μηνυμάτων με τον εν διαστάσει σύζυγό της που βρίσκεται στην Αθήνα απείλησε με αυτοκτονία.

Σύμφωνα με την ανάλυση των στοιχείων από τα μηνύματα του κινητού προέκυψε ότι η γυναίκα βρισκόταν στις Αλυκές στην περιοχή μεταξύ Σωρού και Αγίου Στεφάνου.

Η κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών ήταν αστραπιαία. Αμέσως το Λιμεναρχείο Βόλου με τη συνδρομή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων ξεκίνησε τις έρευνες από θαλάσσης με σκάφος και δύτες.

Ερευνες διεξάγονταν παράλληλα και από ξηράς καθώς οι αστυνομικές Αρχές γνωρίζουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου που οδηγεί η Γερμανίδα, ένα HyundaiGetz, χρώματος πορτοκαλί, που είναι νοικιασμένο από την Αθήνα.

Δυστυχώς όμως παρά την κινητοποίηση, δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί η γυναίκα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της Γερμανίδας σταμάτησαν από το Λιμενικό με τη δύση του ηλίου.

Συνεχίστηκαν με περιπολικά οχήματα από ξηράς ενώ σε επιφυλακή ήταν όλο το βράδυ το Λιμενικό και οι Εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.

Τελευταίο σήμα ζωής με την τοποθεσία που βρισκόταν η γυναίκα που είχαν οι αρμόδιες Αρχές ήταν στις 2.30 το μεσημέρι. Εκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου