ΤΟΠΙΚΑ

Πυρά Γρηγορίου για την έκπτωσή του. Ενταση Μουλά –Οικονόμου

πυρά-γρηγορίου-για-την-έκπτωσή-του-εντ-432077

Πυρά και αιχμές κατά του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργαρίτη Πατσιαντά , εξαπέλυσε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Βόλου, Γιάννης Γρηγορίου, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που εξέπεσε του αξιώματος του μετά από προσφυγή του δεύτερου.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ο κ. Γρηγορίου είναι ασυμβίβαστο να έχει την ιδιότητα του δημοτικού συμβουλίου και ταυτόχρονα του εκμισθωτή δημοτικού καταστήματος.

Ο κ. Γρηγορίου, παίρνοντας τον λόγο στην αρχή της συνεδρίαση, έκανε λόγο για πολιτικά ανήθικη συμπεριφορά από μέρους του κ. Πατσιαντά να προσφύγει εναντίον του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ηταν πολιτικά ανήθικη η αντιμετώπισή μου από το δίδυμο της Αριστεράς», αναφερόμενος στον κ. Πατσιαντά και στον αντικαταστάτη του Θωμά Κλημόπουλο, ο οποίος αναμένεται να ορκιστεί αύριο το πρωί, δημοτικός σύμβουλος.

«Την ανήθικη αυτή αντιμετώπισή μου την αφήνω στην κρίση σας. Η δική μου ηθική είναι πάνω από τις καρέκλες και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι λέγοντας μόνο αλήθειες», συνέχισε και πρόσθεσε: «θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κ. Χαυτούρα, τον οποίο έπεισα να μπει στο ψηφοδέλτιο του κ. Πατσιαντά. Εσφαλα, αλλά το πάθημα, έγινε μάθημα».

Κόντρα Μουλά –Οικονόμου

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης το λόγο επιχείρησε να ζητήσει η επικεφαλής της Επιλογής Ευθύνης, Νατάσσα Οικονόμου, ανοίγοντας το μικρόφωνό της.

«Πάρε το δάχτυλο από το κουμπί. Βάλ’ το αλλού. Συνεχώς πατάς το κουμπί στο μικρόφωνο χωρίς να σου δίνω το λόγο. Μην πατάς το κουμπί. Να τελειώνουμε με σένα. Οι μέρες του Σκοτινιώτη πέρασαν», είπε σε έντονο ύφος ο κ. Μουλάς.

Αργότερα, όταν η κ. Οικονόμου, πήρε το λόγο, ζήτησε από τον κ. Μουλά να φροντίσει για την τήρηση της διαδικασίας ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου