ΤΟΠΙΚΑ

«Επιδημία» κλοπών στην παλιά εθνική οδό

επιδημία-κλοπών-στην-παλιά-εθνική-ο-429869

«Επιδημία» κλοπών καταγράφεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην παλιά εθνική οδό, στο ύψος από το κομμάτι «Βερτζίνη» μέχρι την αντιπροσωπεία Αργυρόπουλος,με τους επαγγελματίες να αντιμετωπίζουν πλέον σημαντικό πρόβλημα με τις επιχειρήσεις τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή δραστηριοποιούνται περίπου 45 επιχειρήσεις που βάλλονται από το φαινόμενο σε καθημερινή σχεδόν βάση.

Γι’ αυτό και άλλα ζητήματα ενημέρωσαν το πρωί της Τετάρτης στη συνάντηση που είχαν στο Αστυνομικό Μέγαρο με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κ. Ιωάννη Τόλια, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Καραλής και ο Πρόεδρος του Μεταποιητικού Τμήματος του φορέα, κ. Μιχάλης Σπανός.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι του φορέα καταγγέλλοντας το φαινόμενο επέδειξαν συγκεκριμένα φωτογραφικά ντοκουμέντα, ζητώντας την εντατικοποίηση των περιπολιών από την πλευρά της ΕΛΑΣ.

Παράλληλα, στη συνάντηση επισημάνθηκε και το πρόβλημα των τροχαίων ατυχημάτων που σημειώνονται στη λεωφόρο Λαρίσης, ιδιαίτερα την περίοδο των βροχοπτώσεων.

Τέλος, ένα ακόμη ζήτημα που τέθηκε στο τραπέζι ήταν και το θέμα της καταπολέμησης του παραεμπορίου, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας να ζητά την αύξηση των ελέγχων.

Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας κ. Τόλιας, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα με τις κλοπές δεσμεύτηκε ότι θα διενεργούνται εφεξής βραδινές περιπολίες στην περιοχή, ενώ προτρέπει ταυτόχρονα τους επιχειρηματίες να τοποθετήσουν συναγερμούς, ώστε να υπάρξει άμεση κινητοποίηση από την ΕΛΑΣ.

Ακόμη, έθεσε το θέμα του ηλεκτρονικού εγκλήματος, εφιστώντας την προσοχή προς όλους τους επιχειρηματίες για τις ηλεκτρονικές απάτες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου