ΤΟΠΙΚΑ

Τα μπάζα στη γέφυρα του χειμάρρου Ματσάγγου

τα-μπάζα-στη-γέφυρα-του-χειμάρρου-ματσ-42315

Ερώτηση από το δημοτικό σύμβουλο Χαρ. Ζάχο

Σε μπάζα και σε αδρανή υλικά τα οποία παραμένουν στο μοναδικό πεζοδρόμιο του δρόμου Βόλου – Αγριάς, στο σημείο που επισκευάστηκε, αναφέρεται με ερώτησή του ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Χαρ. Ζάχος.

Ειδικότερα η ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας έχει ως εξής:

«Κύριε Πρόεδρε, Όπως όλοι γνωρίζουμε, πρόσφατα επισκευάστηκε από την Περιφέρεια ο δρόμος στο εθνικό επαρχιακό δίκτυο, εντός της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς, και στο σημείο της γέφυρας του χειμάρρου Ματσάγγου.

Παρότι το συγκεκριμένο έργο καθυστέρησε αρκετά, δόθηκε τελικά στην κυκλοφορία στις αρχές του έτους πλην όμως έχουν μείνει διάφορα αδρανή υλικά και μπάζα στο μοναδικό πεζοδρόμιο (πλήρως κατειλημμένο), αλλά και στην κοίτη του χειμάρρου.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, όπως λέει ο κ. Ζάχος, οι διερχόμενοι πεζοί να κατεβαίνουν στο οδόστρωμα με κίνδυνο να παρασυρθούν από κινούμενα οχήματα, η δε κατάληψη της κοίτης μπορεί να κατακλυστεί και από όμβρια ύδατα με δυσάρεστα αποτελέσματα.

Καταλήγοντας ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου ρωτά τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, αν έχει προβεί σε κάποια ενέργεια πριν γίνει κάποιο ατύχημα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου