ΤΟΠΙΚΑ

Παγωνιά ενέσκηψε στη Μαγνησία

παγωνιά-ενέσκηψε-στη-μαγνησία-398880

Πολικές θερμοκρασίες θα πλήξουν την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας από σήμερα Τρίτη έως και την Παρασκευή οπότε και αναμένεται βελτίωση του καιρού. Το θερμόμετρο θα δείξει υπό το μηδέν ακόμα και μέσα στην πόλη του Βόλου με την μέγιστη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 7 βαθμούς Κελσίου τις μεσημεριανές ώρες.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Θεοφάνη Τακούδη θα έχουμε παγωνιά σε όλο το Νομό με το θερμόμετρο να δείχνει υπό του μηδενός και μέσα στο Βόλο τις πρωινές ώρες. Ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες συννεφιές, αυξημένες στα νοτιοανατολικά του νομού και τις Σποράδες όπου πιθανό να σημειωθούν ασθενείς παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι με τάση ενίσχυσης και η θερμοκρασία καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας σε πεδινά και ορεινά θα κυμανθεί από -04…07οC.

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου ο καιρός θα είναι και πάλι σχεδόν αίθριος, με λίγες συννεφιές, αυξημένες στα νοτιοανατολικά του νομού και τις Σποράδες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο έως ισχυροί, ενώ οι παγωμένες θερμοκρασίες θα συνεχιστούν. Σύμφωνα με τον κ. Τακούδη την Τετάρτη ενδέχεται να σημειωθούν λίγα φαινόμενα στο Νοτιοανατολικό Πήλιο, τα νησιά και την Όθρυ με την εμφάνιση ασθενών χιονοπτώσεων, ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν λίγες βροχές στα πεδινά και κυρίως στα Νότια του Νομού.

Το ίδιο σκηνικό του καιρού θα συνεχιστεί και την Πέμπτη, ενώ από την Παρασκευή αναμένεται βελτίωση η οποία θα κρατήσει ολόκληρο το σαββατοκύριακο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αύξηση και θα αγγίξει τους 8 βαθμούς Κελσίου με τη μέγιστη να αγγίζει ακόμα και τους 13 βαθμούς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου