ΤΟΠΙΚΑ

Ξαναπερνούν τη δοκιμασία των πανελλαδικών τρεις υποψήφιοι από τη Μαγνησία

ξαναπερνούν-τη-δοκιμασία-των-πανελλα-392016

Θα δώσουν επαναληπτικές εξετάσεις από την ερχόμενη Τρίτη – Είχαν χάσει τις εξετάσεις του Ιουνίου λόγω κρίσης πανικού και ασθένειας

Από τη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων περνούν ξανά τρεις υποψήφιοι από τη Μαγνησία, που δεν κατόρθωσαν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα των εξετάσεων του Ιουνίου. Υποψήφια υπέστη κρίση πανικού την ώρα της εξέτασης και έχασε το μάθημα, ενώ δύο ακόμη δεν μπόρεσαν να εξεταστούν καθώς δήλωσαν ασθένεια.

Πρόκειται για δύο υποψηφίους γενικών λυκείων του νομού και έναν από επαγγελματικό λύκειο, που από την ερχόμενη Τρίτη θα πρέπει να ξαναδώσουν τα μαθήματα που έχασαν τον Ιούνιο στο πλαίσιο των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων.

Οι δύο υποψήφιοι των γενικών λυκείων θα εξεταστούν στη Θεσσαλονίκη, στο 15ο ΓΕΛ που έχει οριστεί ως εξεταστικό κέντρο. Οι εξετάσεις θα ξεκινούν στις 4 το απόγευμα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα ξεκινήσουν την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου με τη Νέα Ελληνική Γλώσσα και οι εξετάσεις θα συνεχιστούν ως εξής: Τετάρτη με Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Μαθηματικά, Πέμπτη με Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, την Παρασκευή με Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και το Σάββατο με Βιολογία.

Αντίστοιχα ο υποψήφιος από το ΕΠΑΛ θα εξεταστεί στο 6ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης που θα λειτουργήσει ως εξεταστικό κέντρο. Και πάλι οι εξετάσεις θα ξεκινούν στις 4 το απόγευμα και θα διαρκούν τρεις ώρες. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα μαθήματα: την Πέμπτη 19 στα Νέα Ελληνικά, την Παρασκευή 20 στα Μαθηματικά, το Σάββατο 21 στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης, Στοιχεία Μηχανών, Ναυτικές Μηχανές και Υγιεινή, τη Δευτέρα 23 στην Ανατομία- Φυσιολογία ΙΙ, Ηλεκτροτεχνία 2, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης, την Τρίτη 24 στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, στα Δίκτυα Υπολογιστών, στο Ναυτικό Δίκαιο και στις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας, την Τετάρτη 25 στις Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Ηλεκτρικές Μηχανές και Ψηφιακά Συστήματα, την Πέμπτη 26 στην Τεχνολογία Υλικών, στα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, στον Προγραμματισμό Υπολογιστών και στις Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου