ΤΟΠΙΚΑ

Επί τάπητος τα προβλήματα στη μέση αλιεία

επί-τάπητος-τα-προβλήματα-στη-μέση-αλι-390735

Στη Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ενωσης Πλοιοκτητών Μέσης Αλιείας παρευρέθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος και είχε την ευκαιρία να συζητήσει εκτενώς με τα μέλη της για ζητήματα, που αφορούν στον κλάδο τους.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν είναι η λήψη οικονομικών μέτρων προς ενίσχυση του κλάδου, ο οποίος επιβιώνει πολύ δύσκολα, όχι μόνο λόγω μείωσης των αλιευτικών αποθεμάτων εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, αλλά και της γενικότερης οικονομικής κρίσης λόγω της πανδημίας που ταλανίζει τη χώρα. Επίσης, συζητήθηκε η ανάγκη σχεδιασμού αλιευτικής πολιτικής με λήψη μέτρων προστασίας προσαρμοσμένων στις ιδιαιτερότητες της θάλασσας της Μεσογείου και κυρίως της χώρας μας όσον αφορά και στην αντιμετώπιση της άναρχης αλιείας τρίτων χωρών στο Αιγαίο.

Τα μέλη της Ενωσης ευχαρίστησαν τον βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο για το ενδιαφέρον του και δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους, η οποία έχει αποβεί καρποφόρα αφού έχει συμβάλει στη σταδιακή επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος στο βήμα της συνέλευσης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου