ΤΟΠΙΚΑ

Φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων στο κέντρο του Βόλου  

φορτιστές-ηλεκτρικών-οχημάτων-στο-κέ-385915

Ο νέος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων λειτουργεί στο πιο κεντρικό σημείο του Βόλου, εντός του υπέργειου σταθμού αυτοκινήτων Volos Park, στη συμβολή των οδών Ογλ και Κονταράτου, στο κέντρο της πόλης.

Η υπηρεσία φόρτισης εγκαταστάθηκε στον 1ο όροφο του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων του σταθμού,αποτελούμενη από δύο (2) σταθμούς φόρτισης μέγιστης ισχύος 22Kw ο καθένας. Η χρέωση φόρτισης είναι ενιαία για όλες τις κατηγορίες χρηστών και ανέρχεται σε 5 ευρώ ανά φόρτιση.

Εντός του σταθμού οι θέσεις φόρτισης ξεχωρίζουν με ειδική διαγράμμιση και σήμανση για τον εύκολο εντοπισμό τους. Μια πρωτοπορία στο χώρο της στάθμευσης για την πόλη του Βόλου, αφού οι επισκέπτες του σταθμού Volos Park εκτός της ασφαλούς και άνετης στάθμευσης μπορούν πλέον να φορτίζουν και τα αυτοκίνητά τους.

Οι φορτιστές που εγκαταστάθηκαν στον σταθμό μας είναι EVBoxBusiness Line της ENGIE και παρέχουν «καθαρή» ηλεκτρική ενέργεια στους οδηγούς που θα θελήσουν να φορτίσουν τα οχήματα τους, με ασφάλεια και άνεση.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία σχετικά με την υπηρεσία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του σταθμού αυτοκινήτων: 2421 036836.

Η υπηρεσία φόρτισης εγκαταστάθηκε στον 1ο όροφο του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων Volos Park

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου