ΤΟΠΙΚΑ

Συλλήψεις φυγόποινων

συλλήψεις-φυγόποινων-384089

Συνεχίζονται οι συλλήψεις φυγόποινων στη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιούν αστυνομικοί σε διάφορα σημεία της Μαγνησίας. Ειδικότερα συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για παραβίαση υποχρέωσης διατροφής και παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος, με συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών και πέντε μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (1.000) ευρώ.

Την ίδια ημέρα συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπή, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και παράνομη οπλοφορία, με συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και τεσσάρων μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (600) ευρώ.

Πυροβολούσε στον αέρα

Τέλος, χθες το πρωί, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι πυροβόλησε τέσσερις φορές στον αέρα με κυνηγετικό όπλο 40χρονου ημεδαπού, χωρίς να προκληθούν σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές. Το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε, καθώς επίσης και ένα δεύτερο κυνηγετικό όπλο που ο συλληφθείς κατείχε παράνομα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου