ΤΟΠΙΚΑ

Απείλησε δασοφύλακα με αλυσοπρίονο!

απείλησε-δασοφύλακα-με-αλυσοπρίονο-3683

Συνελήφθη προχθές το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για αντίσταση, απειλή, επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος δασοφύλακα και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 45χρονος οδηγώντας φορτηγό ιδιοκτησίας του, φορτωμένο με ξύλα, δεν σταμάτησε σε σήμα δασοφύλακα, προκειμένου να του διενεργηθεί έλεγχος, με αποτέλεσμα ο δασοφύλακας να τον ακολουθήσει μέχρι την άφιξή του στην οικία του, όπου ο 45χρονος στάθμευσε το φορτηγό. Εκεί, ο συλληφθείς αρνήθηκε εκ νέου τον έλεγχο και επιτέθηκε στο δασοφύλακα, απωθώντας τον βίαια και προκαλώντας του σωματικές βλάβες στο πρόσωπο και το αριστερό του χέρι, ενώ στη συνέχεια, τον απείλησε με αλυσοπρίονο που είχε στην κατοχή του.

Το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο του 45χρονου κατασχέθηκε από το Δασαρχείο Βόλου μαζί με το φορτίο ξυλείας που βρέθηκε στο εσωτερικό του. Επιπλέον, κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς το αλυσοπρίονο που χρησιμοποίησε ο δράστης για να απειλήσει τον παθόντα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου