ΤΟΠΙΚΑ

Η αστυνόμευση στα Κάτω Λεχώνια

η-αστυνόμευση-στα-κάτω-λεχώνια-358699

Ανακοίνωση της Επιτροπής Πολιτών

Από την Επιτροπή Πολιτών Κάτω Λεχωνίων που επισκέφθηκαν την αστυνομία Μηλεών και τον Δήμαρχο Βόλου Πάνο Σκοτινιώτη στους οποίους εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την έλλειψη αστυνόμευσης της περιοχής και ζήτησαν την παρέμβασή τους για την επίλυσή τους, προστίθενται με ανακοίνωσή τους και τα εξής:

«Στη συνάντηση που είχαμε παλαιότερα με τους αρμόδιους αστυνομικούς διευθυντές Μαγνησίας, οι ίδιοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία μας να οργανώσουμε νυχτερινές περιπολίες καθώς και για τη συνεργασία μας με τις αστυνομίες Βόλου και Μηλεών, με τις οποίες ερχόμαστε σε άμεση επαφή όταν συμβαίνει να βλέπουμε ύποπτες κινήσεις.

Κατόπιν αυτού γίνεται σαφές ότι τα περίπολα στα Κάτω Λεχώνια γίνονται «και με την άδεια της αστυνομίας». Κύριο αίτημα όμως των κατοίκων γενικώς εξακολουθεί να είναι η επαναλειτουργία του σταθμού Κάτω Λεχωνίων στο ιδιόκτητο κτήριο που παραμένει κλειστό λόγω έλλειψης αστυνομικών οργάνων, τη στιγμή που διατίθενται ολόκληρες διμοιρίες κρανοφόρων για να φυλάττουν βουλευτές (καταθέτες ή μη σε τράπεζες του εξωτερικού) άλλους πολιτικούς και συγγενείς τους.

Μόνο για τους απλούς πολίτες δεν επαρκούν και λείπουν οι αστυνομικοί. Χρειάζονται σχόλια;» καταλήγει η ανακοίνωση που υπογράφουν οι Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Μαντίδης, Γιώργος Παντελόγλου, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Γιώργος Χατζηβαγγέλης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου