ΤΟΠΙΚΑ

Ενισχύεται η παραγωγική διαδικασία της Κόκα Κόλα στο Βόλο

ενισχύεται-η-παραγωγική-διαδικασία-τ-358624

Σημαντικό όγκο παραγωγής στο Βόλο μεταφέρει η Κόκα Κόλα. Η εταιρία εμφιαλώσεως προχωρά σε αναδιάρθρωση της λειτουργικής της δομής προκειμένου να βελτιώσει την αποδοτικότητά της, να μειώσει τα κόστη της και να συνεχίσει να συμβάλλει στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ομίλου η εταιρία θα μεταφέρει τον όγκο παραγωγής των εγκαταστάσεων της Θεσσαλονίκης και Πάτρας στις αντίστοιχες μονάδες του Βόλου, του Σχηματαρίου και Ηρακλείου. Η εταιρία θα συνεχίσει να λειτουργεί κέντρα διανομής και γραφεία για τις πωλήσεις και άλλες υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα. Η μετάβαση στη νέα λειτουργική δομή θα επηρεάσει 30 εργαζόμενους.

Η λειτουργική αναδιάρθρωση της Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος είναι αποτέλεσμα της μείωσης της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών και κατά συνέπεια της σημαντικής πτώσης των πωλήσεων της εταιρίας κατά τα τελευταία τρία έτη.

Η εταιρεία όπως επισημαίνει «θα συνεχίσει την πορεία της στην ελληνική αγορά με σκοπό να προσθέτει διαρκώς αξία στους καταναλωτές, εργαζομένους, πελάτες και προμηθευτές της και γενικότερα να συμβάλει ουσιαστικά και με συνέπεια στην ελληνική οικονομία και στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου