ΤΟΠΙΚΑ

Στο φουλ οι μηχανές της Ν.Δ.

στο-φουλ-οι-μηχανές-της-ν-δ-356901

Κλιμάκια υποψηφίων σε κάθε περιοχή της Μαγνησίας προγραμματίζει να στέλνει μέχρι τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία προκειμένου να κοινωνήσει το μήνυμά της για την κάλπη του Σεπτέμβρη σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ψηφοφόρων.

Εξωστρέφεια και εικόνες αισιοδοξίας, είναι βασικά σημεία του επικοινωνιακού σχεδιασμού της ΝΟΔΕ Μαγνησίας που στοχεύει στην αξιοποίηση όλων των στελεχών και στην ενεργοποίηση φορέων, κοινωνικών ομάδων, γενικά συλλογικοτήτων για ευρύτερη διάδοση του εκλογικού λόγου της.

Το κάλεσμα συστράτευσης με το ελπιδοφόρο μήνυμα της νίκης, απευθύνεται και σε άτομα που είχαν, για διάφορους λόγους αποστασιοποιηθεί από τη Ν.Δ. ή είχαν μετακινηθεί σε άλλους πολιτικούς χώρους και σήμερα θεωρείται πως είναι ευνοϊκότερες οι συνθήκες επαναπροσέγγισης.

Ετσι, εκτός από νεοδημοκράτες που παρέμεναν ιδεολογικά στο χώρο αλλά είχαν αδρανοποιηθεί, οι στοχεύσεις αφορούν μέλη και φίλους από το ΛΑΟΣ και τους ΑΝΕΛ, μέχρι την Τελεία, το ΠΟΤΑΜΙ ακόμη και τις παρυφές του ΣΥΡΙΖΑ στις οποίες βρέθηκαν το Γενάρη και κεντροδεξιοί.

Από το σχεδιασμό της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, δεν θα μπορούσε να λείψει και η πρόσκληση στον Πρόεδρο της Ν.Δ. Ευαγ. Μεϊμαράκη να συμπεριλάβει το Βόλο στους σταθμούς περιοδειών του.

Ετσι, ο πρόεδρος της Ν.Δ. το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου, θα περιοδεύσει στο Βόλο, ενώ καταρτίζεται πρόγραμμα επαφών του με φορείς. Ο Βόλος θα αποτελέσει σταθμός του πριν την ανοιχτή συγκέντρωση που προγραμματίζει η Ν.Δ. στη Λάρισα, με τον Ευαγ. Μεϊμαράκη να μιλά για το αγροτικό ζήτημα.

Βέβαιο επιπλέον είναι πως την Τετάρτη θα βρίσκεται στο Βόλο κλιμάκιο με τους πρώην βουλευτές κ.κ. Νικ. Παναγιωτόπουλο (Καβάλας) και Γιαν. Κεφαλογιάννη (Ρεθύμνου), οι οποίοι ορίστηκαν υπεύθυνοι για τη Μαγνησία.

Οι δύο βουλευτές θα έχουν, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Γ. Κίτσιο, επαφές το πρωί της Τετάρτης με εκπροσώπους φορέων και στις 8 μ.μ. θα μιλήσουν στη Νομαρχιακή Συνέλευση της Ν.Δ. στο ξενοδοχείο Volos Palace.

Στο μεταξύ, πλήρες είναι το πρόγραμμα περιοδειών υποψηφίων βουλευτών που αποφάσισε η Επιτροπή εκλογικού αγώνα με επισκέψεις δυάδων υποψηφίων σε διάφορες περιοχές της Μαγνησίας.

ΑΝΤ. ΦΩΚΙΔΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου