ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο ο Κρίτωνας Αρσένης

στο-βόλο-ο-κρίτωνας-αρσένης-349291

Στο Βόλο θα βρίσκεται σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κρίτωνας Αρσένης, που θα απευθύνει χαιρετισμό στην κεντρική εκδήλωση που πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στις 8 μ.μ. στην Παραλία, στο ύψος της Τράπεζας της Ελλάδας.

Αύριο Τετάρτη στις 9.15 π.μ. ο Κρίτων Αρσένης θα επισκεφθεί το αεροδρόμιο Νέου Αγχιάλου προκειμένου να συζητήσει με τους εργαζομένους την παράνομη όσο και παράλογη ιδιωτικοποίησή του μαζί με άλλα 20 περιφερειακά αεροδρόμια στην Ελλάδα και στις 11 το πρωί θα βρίσκεται με ενεργούς πολίτες και κινήματα στο χωριό Κανάλια και στη λίμνη Κάρλα προκειμένου να συζητήσει το πρόβλημα της εκ νέου δραματικής υποβάθμισης της λίμνης.

Αμέσως μετά και στη 1.15 μ.μ. θα συναντηθεί με τους εργαζομένους της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης – Αποχέτευσης μείζονος περιοχής Δήμου Βόλου (ΔΕΥΑMB) για να συζητήσει την επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση του νερού ενώ στις 2 μ.μ. θα επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΔ Βόλου για να συζητήσει με τους εργαζόμενους τη μείωση του κοινωνικού δείκτη ασφαλείας σε μια περιοχή που η ανεργία ξεπερνά το 37%. Στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του Κρίτωνα Αρσένη στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (αμφιθέατρο Σαράτση).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου