ΤΟΠΙΚΑ

Περιοδεία υποψηφίων ευρωβουλευτών

περιοδεία-υποψηφίων-ευρωβουλευτών-331405

Της ΔΗΜΑΡ σε φορείς της Μαγνησίας

Με το Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη και εκπροσώπους της ΕΑΣ Πηλίου και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας συναντήθηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς – Προοδευτικής Συνεργασίας κ.κ. Θράσος Φωτεινός και Γιάννης Τσαμουργκέλης, οι οποίοι πραγματοποίησαν περιοδεία στο Βόλο.

Στην ΕΑΣ Πηλίου, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές τους οποίους συνόδευαν ο γραμματέας της Ν. Ε. Μαγνησίας της ΔΗΜΑΡ κ. Π. Μαστρογιάννης και το μέλος της Ν.Ε. κ. Στ. Λάζος, συναντήθηκαν και συζήτησαν με το Διευθυντή της Ενωσης κ. Τάσο Ψωφογιώργο.

Ο κ. Ψωφογιώργος ενημέρωσε τους εκπροσώπους της ΔΗΜΑΡ για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΑΣ και οι παραγωγοί, εξαιτίας της μηδενικής σοδειάς της ελιάς και ζήτησε την παρέμβαση του κόμματος, ώστε να συνεχισθεί η ρύθμιση για τα δάνεια μέχρι την επόμενη σοδειά.

Οι εκπρόσωποι της ΔΗΜΑΡ – Προοδευτική Συνεργασία, επεσήμαναν πως το κόμμα τους δίνει ιδιαίτερο βάρος στον πρωτογενή τομέα και μίλησαν για το σημαντικό ρόλο, που μπορεί να παίξει, το συνεταιριστικό κίνημα, μετά την εξυγίανσή του, στην ελληνική οικονομία.

Στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

Στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, συζήτησαν με τον πρόεδρό του κ. Τέλη Μπασδάνη, ο οποίος ανέφερε την εκτίμηση του επιμελητηριακού κόσμου, πως υπάρχει στόχος κλεισίματος των μικρών επιχειρήσεων, ενώ μίλησε και για την ανάγκη άμεσου εκσυγχρονισμού των Επιμελητηρίων.

Οι κ.κ. Θράσος Φωτεινός και Γιάννης Τσαμουργκέλης αναφέρθηκαν στις προτάσεις που έχουν κατατεθεί για την επιχειρηματικότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και μίλησαν για την ανάγκη εξυγίανσης των Επιμελητηρίων και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν για τη βιωσιμότητά τους.

Ενημέρωσαν δε τον πρόεδρο, πως έχει κατατεθεί από τη ΔΗΜΑΡ, τροπολογία για να επανέλθει το μέτρο της υποχρεωτικής εγγραφής των επαγγελματιών στο Επιμελητήριο.

Στην κατάληξη της περιοδείας τους στο Βόλο, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς – Προοδευτικής Συνεργασίας, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη και συζήτησαν μαζί του τις προτάσεις του πολιτικού φορέα για την αυτοδιοίκηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου