ΤΟΠΙΚΑ

ΝΔ Μαγνησίας: “Ολοι μαζί μπροστά για τη νίκη”

νδ-μαγνησίας-ολοι-μαζί-μπροστά-για-τη-322705

Ομοψυχία για την τελική επικράτηση και ενθουσιασμός στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου

Την προσφυγούπολη Νέα Ιωνία για να στείλει το μήνυμα της νέας πορείας, όπως τη χάραξαν το 1922 οι δημιουργικοί Μικρασιάτες, επέλεξε η τοπική Ν.Δ. για να παρουσιάσει τους οκτώ υποψηφίους βουλευτές για τις εκλογές της Κυριακής και να εμπνεύσει, να εγείρει αναποφάσιστους ή απαθείς εκλογείς σε μια νικηφόρα πορεία.

Ρεπορτάζ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΚΙΔΗΣ

«Τα μηνύματα είναι πολύ ενθαρρυντικά και δεν εφησυχάζουμε μέχρι να κλείσουν οι κάλπες. Πόρτα – πόρτα δίνουμε όλοι μαζί την εκλογική μάχη και εδώ στη Ν. Ιωνία τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα από το παρελθόν», ανέφερε στο χαιρετισμό του στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Ν.Δ. κ. Γ. Κίτσιος.

Ευχαριστώντας από το Δημαρχείο Ν. Ιωνίας τον Κώστα Παπαδόπουλο και την Μαρία Καπάνη που δεν βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. με απόφαση της Συγγρού, όπως στις προηγούμενες εκλογές, αλλά δίνουν τον αγώνα για την επικράτηση της «γαλάζιας» παράταξης, ο κ. Κίτσιος ζήτησε την ενεργοποίηση των κομματικών στελεχών ώστε να δημιουργηθεί μια μεγάλη δεξαμενή εκλογικών αντιπροσώπων, εποπτών κ.λπ. και απηύθυνε πρόσκληση συμμετοχής στην αυριανή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Ξενία Βόλου (8 μ.μ.) με ομιλητή τον Ευρωβουλευτή και γνωστό δημοσιογράφο κ. Γ. Κύρτσο.

Στην εκδήλωση στο πρώην Δημαρχείο Ν. Ιωνίας, οι 8 υποψήφιοι βουλευτές, κατά σειρά αναγραφής στη λίστα Χρήστος Μπουκώρος, Ζέττα Μακρή, Σάκης Κοκκίνης, Γιώργος Καλτσογιάννης, Μιχάλης Μιτζικός, Ελενα Αντωνοπούλου, Χρήστος Χρόνης και Σταυρής Νάκος, ευχαρίστησαν τα στελέχη, τους ψηφοφόρους αλλά και τους φίλους της Ν.Δ. που κοινωνούν καθημερινά το μήνυμα της νίκης και ενωτικά στέλνουν το μήνυμα της σταθερότητας για την επόμενη ημέρα.

Στέλνοντας ένα μήνυμα νίκης, ενότητας και ομοψυχίας ανέφεραν, ότι μόνο μία κυβέρνηση με βασικό κορμό τη Ν.Δ., μπορεί να εγγυηθεί πολιτική σταθερότητα και προοπτική.

Με σύντομες αναφορές στα αποτελέσματα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με παρουσιάσεις βασικών αξόνων του προγράμματος της Ν.Δ. για ανάπτυξη και σταθερότητα και επισημάνσεις για το συγκριτικό πλεονέκτημα που προσφέρουν στη Ν.Δ., όπως ειπώθηκε, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Ευαγ. Μεϊμαράκη, οι υποψήφιοι βουλευτές κάλεσαν τον κόσμο της Ν.Δ. σε διαρκή επαγρύπνηση μέχρι και την Κυριακή για το μεγάλο αγώνα καθώς τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί.

Οι περιοδείες

Στο πλαίσιο της περιοδείας και ενημέρωσης των πολιτών ενόψει των επερχόμενων εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. θα επισκεφθούν σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου το πρωί, την εμπορική αγορά του Βόλου, ενώ το απόγευμα θα βρεθούν κλιμάκια σε Αϊδίνι, Μικροθήβες, Νέα Αγχίαλο και Ανω Βόλο, Ανακασιά, Κατηχώρι, Πορταριά, Μακρινίτσα και Αλλη Μεριά.

Υπενθυμίζεται πως η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. στο Βόλο, θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «XENIA ΒΟΛΟΥ», αύριο Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00, με ομιλητή τον Ευρωβουλευτή και γνωστό δημοσιογράφο κ. Γεώργιο Κύρτσο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου