ΤΟΠΙΚΑ

Περιοδείες υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ.

περιοδείες-υποψηφίων-βουλευτών-της-ν-333067

Οι υποψήφιοι Βουλευτές της Ν.Δ. στο πλαίσιο της περιοδείας τους στις περιοχές της Μαγνησίας, επισκέφθηκαν χθες τον Αγιο Γεώργιο Φερών, το Αερινό, το Μικρό Περιβολάκι, τη Χλόη και το Περίβλεπτο και κατέληξαν στο Βελεστίνο, όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο ΚΑΠΗ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, «στο επίκεντρο των συζητήσεων με τους φορείς και τους πολίτες βρέθηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΟΔΕ, τα αγροτικά ζητήματα και ιδιαίτερα η φορολογική ασφυξία του αγροτικού κόσμου από το «αριστερό» Μνημόνιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ./ΑΝΕΛ. Οι υποψήφιοι Βουλευτές τόνισαν, ότι πρέπει να αποτραπεί ο αφανισμός των αγροτών και να εξασφαλιστεί η είσοδος στην παραγωγή των νέων αγροτών.

Η εύρεση ισοδύναμων μέτρων αποτελεί τον κύριο στόχο της ΝΔ για την επίτευξη της φοροελάφρυνσης των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου και την άμεση αναζωογόνηση του πρωτογενή τομέα. Η Ν.Δ. αποτελεί το βασικό πυλώνα εγγύησης της ελληνικής περιφέρειας και πρωταρχικός της στόχος είναι η δημιουργία μίας περιφέρειας ισχυρής, που παράγει, εξάγει και προοδεύει.

Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς απαιτείται συναίνεση, συνεργασία και όραμα, προκειμένου να μετατραπούν τα σημερινά αδιέξοδα σε μεγάλες ευκαιρίες.

Για σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί περιοδεία στις περιοχές του Δήμου Αλμυρού και εν συνεχεία κεντρική προεκλογική εκδήλωση στις 20:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου