ΤΟΠΙΚΑ

Στη Ν.Δ. προσχωρεί η Μαρία Γιαννή

στη-ν-δ-προσχωρεί-η-μαρία-γιαννή-318990

Το ανακοίνωσε σε συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο βουλευτή Χρ. Μπουκώρο

Ο υποψήφιος βουλευτής και επικεφαλής της λίστας της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία Χρήστος Μπουκώρος συναντήθηκε με την κα. Μαρία Γιαννή, η οποία στην εκλογική αναμέτρηση του Ιανουαρίου κατήλθε ως υποψήφια βουλευτής στο Νομό Μαγνησίας με το κόμμα «Τελεία» του Απόστολου Γκλέτσου. Στις προηγούμενες εκλογές το κόμμα «Τελεία» έλαβε ποσοστό 3,48% στη Μαγνησία, ενώ η Μαρία Γιαννή έλαβε τις περισσότερες ψήφους, (905) καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Γιαννή τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Οι εκλογές της Κυριακής για λόγους που όλοι μπορούμε να κατανοήσουμε είναι από τις κρισιμότερες της μεταπολίτευσης. Αυτή την ώρα, όλοι οι Ελληνες πολίτες οφείλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να επιλέξουμε την παράταξη, που μπορεί να ενώσει και να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο. Αποφάσισα, να στηρίξω τη Ν.Δ. γιατί πιστεύω ότι μια κυβέρνηση με βασικό κορμό τη Νέα Δημοκρατία μπορεί να επαναφέρει την πολιτική σταθερότητα στη χώρα. Με το βουλευτή κ. Χρήστο Μπουκώρο μας συνδέει μακρά φιλία και αμοιβαία εκτίμηση και πιστεύω ότι τόσο με τον ίδιο, όσο και με τους υπόλοιπους υποψηφίους και όλα τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, στις αυριανές εκλογές αλλά και στο μέλλον θα δώσουμε κοινούς και νικηφόρους αγώνες για τη Μαγνησία και την Ελλάδα».

Μετά τη συνάντηση ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. δήλωσε: «Καλωσορίζω στις τάξεις της μεγάλης παράταξης την καλή μου φίλη Μαρία Γιαννή, η οποία αντιλαμβάνεται πλήρως την κρισιμότητα των εκλογών και ενώνει μαζί μας τις δυνάμεις της. Ολοι οι υπεύθυνοι πολίτες, αυτή την ώρα, πρέπει να πράξουν το ίδιο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου