ΤΟΠΙΚΑ

Γιώργος Κύρτσος: Την Κυριακή βάζουμε τέλος στην περιπέτεια

γιώργος-κύρτσος-την-κυριακή-βάζουμε-τ-318999

Μήνυμα νίκης στην κεντρική πολιτική εκδήλωση της Ν.Δ. στο Βόλο

«Πάμε την Ελλάδα μπροστά. Ολοι μαζί για νίκη της ΝΔ, για μια Ελλάδα που θα πρωταγωνιστεί στην Ευρωπαϊκή Ενωση», ήταν το μήνυμα που έστειλε στην κεντρική πολιτική εκδήλωση της Ν.Δ. στο Βόλο ο Ευρωβουλευτής κ. Γ. Κύρτσος, τονίζοντας την ανάγκη να μην χαλαρώσει ο προεκλογικός αγώνας ούτε ένα λεπτό μέχρι το κλείσιμο της κάλπης.

Εκατοντάδες μέλη και φίλοι της Ν.Δ. ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής όχι μόνο για να ακούσουν τον ομιλητή αλλά και να δηλώσουν παρών στον προεκλογικό αγώνα, στηρίζοντας την οργάνωση με τη συμμετοχή τους την Κυριακή ως κομματικοί αντιπρόσωποι στα Εκλογικά Τμήματα.

Ολοι οι υποψήφιοι βουλευτές, πρώην βουλευτές όπως οι κ.κ. Γ. Σούρλας. Νικ. Καλλές, Γ. Αντωνόπουλος, πολιτευτές, στελέχη της Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων και παραγωγικών κλάδων της οικονομίας, κομματικά στελέχη και φίλοι της ΝΔ, χειροκρότησαν τον Ευρωβουλευτή και μακροχρόνια φίλο της Μαγνησίας, κυρίως λόγω της στενής σχέσης που είχε, όπως τόνισε ο κ. Γ. Κύρτσος, με τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.

Δίνοντας έμφαση στην ομιλία του στην εξωστρέφεια της Ν.Δ. σε όλη την προεκλογική περίοδο, στη μεγάλη αγκαλιά που έχει ανοίξει για να συμπορευτεί με όσους θέλουν να επιστρέψει η χώρα στη σταθερότητα και την ανάπτυξη, αποφεύγοντας νέες περιπέτειες, εξήρε τον ρόλο του Βαγγ. Μεϊμαράκη στη διαμόρφωση υποδειγματικής ενότητας στη ΝΔ. «Θεωρώ ότι η μεγαλύτερη επιτυχία στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είναι ότι μπορέσαμε να έρθουμε ο ένας πιο κοντά στον άλλον. Δεν υπάρχουν πια βεντέτες της πολιτικής στη ΝΔ, δεν υπάρχουν πολιτικές στρατηγικές σε βάρος της κοινής προσπάθειας, δεν υπάρχουν διαιρέσεις σε πολιτικές ομάδες και ανταγωνιστικά ιδεολογικά και πολιτικά ρεύματα. Η ενότητα της Ν.Δ. αποτελεί καταλύτη θετικών πολιτικών εξελίξεων και νομίζω οι ψηφοφόροι πρέπει να μας επιβραβεύσουν για να γίνει ο Πρόεδρος κ. Μεϊμαράκης, ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας. Με τις πρωτοβουλίες που πήρε απέδειξε ότι είναι ενωτικός, τολμηρός, γνώστης των προβλημάτων και με απόλυτα ρεαλιστικές και υπεύθυνες απόψεις. Ταυτόχρονα, το δημόσιο προφίλ του, είναι ενός πολιτικού ηγέτη που είναι ένας από εμάς, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας που μπορούμε να εμπιστευθούμε. Τα χαρίσματα που έδειξε σε χρόνο ρεκόρ σαν ηγέτης της κεντροδεξιάς, θα τα δείξει πολύ περισσότερο από τη θέση του πρωθυπουργού. Ψήφο λοιπόν στη ΝΔ και στον Μεϊμαράκη και αποφύγετε με κάθε τρόπο μια περιπετειώδη συνέχεια με κυρίαρχους του παιχνιδιού τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα», ανέφερε ο Ευρωβουλευτής

Κατεβαίνουμε σε αυτές τις εκλογές, κατέληξε ο κ. Κύρτσος, σαν το κόμμα της ανοιχτής αγκαλιάς, που θέλουμε τη συνεργασία για το κοινό καλό. Ψηφίζοντας Ν.Δ. αυξάνετε σοβαρά τις πιθανότητες να μικρύνει η χρονική διάρκεια του 3ετούς μνημονίου Τσίπρα και να αφήσουμε οριστικά πίσω μας τα μνημόνια, όπως το έκαναν Ιρλανδία και Πορτογαλία και παρ’ ολίγον να το πετύχει η κυβέρνηση Σαμαρά, με το μικρότερο δυνατό οικονομικό και κοινωνικό κόστος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου