ΤΟΠΙΚΑ

Στο Ανώτατο Συμβούλιο Μεταθέσεων της ΕΛΑΣ εξελέγη ο Αργύρης Διχτάς

στο-ανώτατο-συμβούλιο-μεταθέσεων-της-318125

Ως τακτικό μέλος του Ανώτατου Συμβουλίου Μεταθέσεων του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας εξελέγη ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας Αργύρης Διχτάς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης, τα μέλη της και οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας συγχαίρουν τον κ. Διχτά για την εκλογή του μετά τη διοργάνωση του 31ου Πανελλαδικού Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.).

«Αποτελεί αδιαμφισβήτητα ξεχωριστή τιμή για τον ίδιο, την οικογένειά του, την Ένωσή μας. Η αδιαμφισβήτητα επιτυχημένη πορεία του, η εγγύτητά του και η διαρκής στήριξή του, ως προέδρου της Ένωσής μας και ως μάχιμου αστυνομικού, στους συναδέλφους της Δ.Α. Μαγνησίας που τον συνοδεύουν, τον χαρακτηρίζουν όχι μόνο σε όλη την αστυνομική του ζωή, αλλά και στην οικογένειά του, θέτοντας ακλόνητα θεμέλια για μια αμερόληπτη και γόνιμη θητεία στο συνδικαλιστικό μας κίνημα», αναφέρει η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας.

Επίσης, η Ενωση συγχαίρει τον μέχρι τώρα πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ., Γρηγόρη Γερακάκο για την επανεκλογή του και

όλους τους υποψήφιους συνέδρους που έλαβαν μέρος και εξελέγησαν για να εκπροσωπούν τους αστυνομικούς πανελλαδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου