ΤΟΠΙΚΑ

Παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ. της ΟΕΒΕΜ ο Γ. Γρηγορίου

παραιτήθηκε-από-μέλος-του-δ-σ-της-οεβεμ-316731

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΜ υπέβαλε σήμερα με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καφέ Μπαρ Εστίασης Ν. Μαγνησίας, Γιάννης Γρηγορίου, εκφράζοντας –όπως αναφέρει – την απογοήτευσή μου για τον τρόπο λειτουργίας, αλλά και του τρόπου παρεμβατικότητας της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά στην επιστολή παραίτησης ο κ. Γρηγορίου αναφέρει τα εξής:

«Μετά από χρόνια προσφοράς στη Διοίκηση της ΟΕΒΕΜ, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να δηλώσω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ. εκφράζοντας και με αυτό τον τρόπο την απογοήτευσή μου για τον τρόπο λειτουργίας, αλλά και του τρόπου παρεμβατικότητας της Ομοσπονδίας μας.

Κύριε Πρόεδρε της ΟΕΒΕΜ… οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουμε αρκετά εξαπατηθεί και γι’ αυτό πλέον, απαιτούμε μόνο αλήθειες!

Πέρυσι, αντιπροσωπεία της ΟΕΒΕΜ, συναντήσαμε τον πρώην Υφυπ. Οικονομικών κ. Αλεξιάδη και φύγαμε με υποσχέσεις και άδεια χέρια. Πριν λίγες ημέρες, σε δήλωσή του ομολόγησε το ανομολόγητο για την κυβέρνηση.

Είπε ότι οι υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ πέρυσι στην ΔΕΘ είναι «περσινά ξινά σταφύλια».

Προφανώς, οι ψεύτες ότι υποσχεθούν και φέτος στη ΔΕΘ, θα το αναιρέσουν πάλι, το μήνα του τρύγου.

Προσωπικά, δεν θα γίνω ποτέ μαριονέτα και υποχείριο κανενός… ειδικά, όταν κλείνουν οι επιχειρήσεις, όταν καλπάζει η ανεργία, όταν επικρατεί κατάθλιψη, όταν μεθοδεύουν βήμα-βήμα την εξόντωσή μας… και αντί να οργανώσουμε πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ με τριτοβάθμια, δευτεροβάθμια και πρωτοβάθμια Σωματεία… αποφασίζουν μία χούφτα άνθρωποι για εμάς, χωρίς εμάς…

Δεύτερον. Οι απεργίες και οι διαμαρτυρίες της ΓΣΕΒΕΕ απεδείχθησαν φιάσκο και γι’ αυτό αντιδρούσα, ότι είστε υποτακτικοί και χωρίς αποτελέσματα…

Από την στιγμή λοιπόν, που τα λουκέτα δεν έχουν τελειωμό… ο συνδικαλισμός υποβάθμισε τον ρόλο του και γι’ αυτό συνάδερφοι διαχωρίζω την θέση μου και παραιτούμαι από το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΜ. Δεν θα ταχθώ ούτε σε συμφέροντα, ούτε θα γίνω ανεπαρκής συνδικαλιστής, για να κοροϊδεύω τους συναδέλφους μας και την κοινωνία.

Όσο για το Επιμελητήριο Μαγνησίας, μ’ αυτές τις προϋποθέσεις δεν θα σας στηρίξω και αφού δω και τους άλλους υποψηφίους θα τα ζυγίσω και θα αποφασίσω-με ποιον και γιατί;

Το Επιμελητήριο είναι μαγαζιά…

Τα μαγαζιά είναι η πόλη…

Με κλειστά μαγαζιά, τι πόλη θα είναι;»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου