ΤΟΠΙΚΑ

Πάσχα βαμμένο με αίμα…

πάσχα-βαμμένο-με-αίμα-315848

Θρήνος στο Βόλο για 50χρονη δασκάλα, 40χρονο δικυκλιστή και για 37χρονη που εξέπνευσε σε τροχαίο στην Αλβανία

Θρήνος τις ημέρες του Πάσχα στο Βόλο από το θάνατο τριών ανθρώπων σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα. Το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στη Λεωφόρο Αθηνών πραγματική φρίκη άφησε πίσω του τροχαίο με την εμπλοκή δύο ΙΧ αυτοκινήτων και μιας δίκυκλης μοτοσικλέτας. Ο θανάσιμος τραυματισμός της 50χρονης δασκάλας Κυριακούλας Κασιόπτα από το Βόλο και ο τραυματισμός τεσσάρων ατόμων ήταν ο τραγικός απολογισμός.

Την ίδια ημέρα, τέσσερις ώρες αργότερα ακόμη μια τραγωδία γραφόταν στο οδόστρωμα. Στις 10 το βράδυ, στην επαρχιακή οδό Βόλου-Λάρισας ο θάνατος παραμόνευε τον 40χρονο δικυκλιστή Κων. Γεωργούλα, κάτοικο εν ζωή Βόλου. Το όχημά του, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαία το θάνατο.

Τη Μεγάλη Παρασκευή, εξάλλου, θλιβερά νέα έφταναν στο Βόλο, στην οικογένεια της 37χρονης Έλλης Ανετοπούλου, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Αλβανία, στη διάρκεια τουρ με μοτοσικλέτες που έκανε με την παρέα της στα Βαλκάνια τις ημέρες του Πάσχα.

Αναλυτικά, στις 6.40 το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λεωφόρο Αθηνών στο Βόλο. ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, κινούμενο προς Αθήνα, συγκρούστηκε αρχικά με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος και επιβάτες την 50χρονη σύζυγό του και την 82χρονη μητέρα της. Στη συνέχεια το Ι.Χ. συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 27χρονος.

Η σφοδρή σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα η 50χρονη δασκάλα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου Κυριακούλα Κασιόπτα, μητέρα ενός αγοριού.Στο Νοσοκομείο οι γιατροί δυστυχώς δεν πρόλαβαν να πράξουν ο,τιδήποτε, καθώς η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε από ρήξη ήπατος και εσωτερική αιμορραγία, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής. Συγκλονισμένοι από τον άδικο θάνατό της συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι την συνόδευσαν χθες το απόγευμα στην τελευταία της κατοικία. Η κηδεία της έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

Στο ίδιο τροχαίο τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου ο 57χρονος σύζυγός της, η ηλικιωμένη μητέρα της και οι δύο νεαρής ηλικίας οδηγοί των άλλων εμπλεκόμενων στο δυστύχημα οχημάτων.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Εξάλλου, θρήνο και οδυρμό προκάλεσε ανήμερα του Πάσχα ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα.Στην επαρχιακή οδό Λάρισας – Βόλου, στο ύψος του Κοιμητηρίου «Κούκος», δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 40χρονος Κων. Γεωργούλας, εξετράπη της πορείας προς τα αριστερά και προσέκρουσε σε κολώνα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.Η κηδεία του άτυχου μοτοσικλετιστή σε βαρύ πένθος έγινε χθες το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα.

Εκδρομή κατέληξε σε τραγωδία

Με τραγικό τρόπο, εξάλλου, διακόπηκαν οι ανέμελες στιγμές δικυκλιστών, οι οποίοι έκαναν τουρ με τις μηχανές τους για τις ημέρες του Πάσχα στην Αλβανία. Με τη δική της μηχανή, η 37χρονη Έλλη Ανετοπούλου, ακολούθησε την παρέα της και δυστυχώς η μοίρα ήθελε να κοπεί πρόωρα το νήμα της ζωής της σε τροχαίο που σημειώθηκε κάτω από συνθήκες που δεν έγιναν γνωστές. Το δυστύχημα τη Μ. Παρασκευή μετέτρεψε σε τραγωδία την εκδρομή φίλων.

«Λατρεύω τις βόλτες με τη μηχανή μου με παρέα ή χωρίς. Η ισορροπία και η ηρεμία στη ζωή μου εξαρτάται άμεσα, απόλυτα απ’ τους δύο τροχούς», ήταν η αγαπημένη της φράση στη σελίδα της στο facebook…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου