ΤΟΠΙΚΑ

Πεζόδρομος για… σούζες και κόντρες!

πεζόδρομος-για-σούζες-και-κόντρες-315706

Οι κάτοικοι των Αλυκών συγκέντρωσαν υπογραφές ζητώντας την παρέμβαση Τροχαίας και Δημοτικής Αστυνομίας

Σε πεζόδρομο όχι για πεζούς αλλά για… κόντρες και σούζες έχει μετατραπεί ο πεζόδρομος στις Αλυκές από την πλαζ του ΕΟΤ έως και την Ακτή Φουντούλη με τους κατοίκους να ανησυχούν τόσο για την ασφάλεια τη δική τους, όσο και των επισκεπτών.

Το θέμα συζητήθηκε στη Συνέλευση των κατοίκων και ενόψει της θερινής περιόδου ήδη έχουν συγκεντρωθεί ήδη 80 υπογραφές διαμαρτυρίας, ενώ σχετικό έγγραφο εστάλη στην Τροχαία και τη Δημοτική Αστυνομία ζητώντας τους να επιληφθούν του προβλήματος.

Όπως επισημαίνει ο Γιώργος Ποθητός, κάτοικος της περιοχής, η κατάσταση έχει ξεφύγει και πλέον ο πεζόδρομος από τις κόντρες που γίνονται κάθε μέρα μεταξύ μοτοσικλετιστών είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος. «Όποιος περπατάει στον πεζόδρομο κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να πάθει ατύχημα», σημειώνει ο κ. Ποθητός.

Το πρόβλημα τέθηκε από τους κατοίκους και σε συνάντηση που είχαν με τους Αντιδημάρχους Βόλου κκ. Φώτη Λαμπρινίδη και Νίκο Μόσχο, οι οποίοι και δεσμεύτηκαν να το επιλύσουν όσο το δυνατόν συντομότερα χωρίς ωστόσο μέχρι και σήμερα να έχει γίνει τίποτα.

Αλίκη Φωτιάδου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου