ΤΟΠΙΚΑ

Απομακρύνθηκε κεραία κινητής τηλεφωνίας

απομακρύνθηκε-κεραία-κινητής-τηλεφω-310872

Στη συμβολή των οδών Ογλ και Κονταράτου

Αποδίδει καρπούς η συστηματική προσπάθεια του Δήμου Βόλου για την αντιμετώπιση του προβλήματος που αφορά στην αυθαίρετη λειτουργία και εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας, καθώς μία ακόμη καμουφλαρισμένη κεραία που λειτουργούσε στην «καρδιά» της πόλης απομακρύνθηκε έπειτα από το σχετικό τελεσίγραφο της Διεύθυνσης Πολεοδομίας.

Όπως είναι γνωστό η Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Βόλου είχε ανακοινώσει πριναπό λίγες ημέρες την έκδοση αποφάσεων κατεδάφισης για τέσσερα κεραιοσυστήματα στην πόλη του Βόλου. Συγκεκριμένα εκδόθηκαν αποφάσεις κατεδάφισης για τις διαπιστωμένες κεραίες στην οδό Ορμινίου, στη Ν. Δημητριάδα , στην οδό Χατζηαργύρη – Γαζή (πίσω από τα Δικαστήρια), στην οδό Κονταράτου – Ογλ, από την οποία μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε απομακρυνθεί και άλλη κεραία κινητής τηλεφωνίας και στην οδό Κ. Καρτάλη 68.

«Η εξέλιξη αυτή μας ικανοποιεί απόλυτα. Η συστηματική δουλειά που κάνουμε από την αρχή της θητείας μας αποτυπώνεται πλέον και έμπρακτα, παρά το δύσκαμπτο νομοθετικό καθεστώς,θυμίζω ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες είχαν απομακρυνθεί, μετά από ενέργειες μας και άλλες παράνομες κεραίες», δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Ποιότητας Ζωής κ. Ν. Μόσχος και πρόσθεσε:

«Το γεγονός ότι έχουμε συνεχείς θετικές εξελίξεις, δεν μας εφησυχάζει,αντιθέτως εντείνουμε τις προσπάθειες μας.Αυτό που θέλουμε είναι να γνωρίζουμε ως τοπική κοινωνία που υπάρχουν εγκατεστημένες κεραίες, να είναι φανερές ώστε όλοι να τις βλέπουν και να τις αναγνωρίζουν, να μπορούμε να τις ελέγχουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή και σε κάθε περίπτωση αυτές να είναι εγκατεστημένες σε ικανοποιητική απόσταση από κατοικίες».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου