ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Συνεχίζεται η έρευνα για το μονοκινητήριο αεροπλάνο

συνεχίζεται-η-έρευνα-για-το-μονοκινητ-306982

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση του μονοκινητήριου αεροπλάνου και του οδηγού του, καθώς εδώ και δύο ημέρες οι αναζητήσεις των αρχών είναι μέχρι στιγμής κάρπες.

Το αεροπλάνο είχε ξεκινήσει πριν δύο ημέρες από τη Θήβα για να επιστρέψει στη δράμα, καθώς ο οδηγός του συμμετείχε στον Μαραθώνιο της Αθήνας.

Για τον εντοπισμό του μικρού αεροπλάνου αυτή τη στιγμή έχουν ενεργοποιηθεί όλες οι διαθέσιμες ομάδες, οι οποίες χτενίζουν περιοχές της Μαγνησίας και της Λάρισας, και από τις τελευταίες πληροφορίες η έρευνα εστιάζεται μεταξύ του Νομού Λάρισας και του Δήμυο Ρήγα Φεραίου.

Τέλος, μαρτυρία κατοίκου του ορεινού χωριού Σκήτη στο onlarissa.gr, ότι είδε από το σπίτι της το αεροσκάφος να πετάει χαμηλά και να χάνεται πίσω από το βουνό Μαυροβούνι, ένας ακόμη κάτοικος αυτή την φορά από το χωριό Καλαμάκι του νομού Λάρισας, τόνισε στο Star, ότι είδε επίσης το μονοκινητήριο αεροσκάφος, σημειώνοντας: «Ακούστηκε ένα αεροπλάνο να περνά πάνω από τα κεφάλια μας και πήγαινε προς το βουνό πετώντας πάνω από το χωριό μας κατά τις 12.30 τη Δευτέρα και μετά χάθηκε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου