ΤΟΠΙΚΑ

Μια συναυλία για το Γηροκομείο

μια-συναυλία-για-το-γηροκομείο-302273

Δεσμεύτηκε να διοργανώσει ο υποψήφιος δήμαρχος Αχιλ. Μπέος

Το Γηροκομείο Βόλου, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική: Βόλος 2014», επισκέφθηκε χθες Πέμπτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος.

Ο κ. Μπέος ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Γηροκομείου κ. Παύλο Πάνο και τα μέλη της Διοίκησης για τα προβλήματα του Ιδρύματος, τους σχεδιασμούς για οικονομική εξυγίανσή του, για τις προσπάθειες επέκτασης και συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων και για την αύξηση του αριθμού των φιλοξενούμενων.

Οι διοικούντες το Γηροκομείο ζήτησαν τη στήριξη και συνεργασία του Δήμου σε περίπτωση εκλογής του κ. Μπέου και την ανάληψη πρωτοβουλιών από μέρους του για την οικονομική ενίσχυση του Γηροκομείου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος, επικρότησε την προσπάθεια της Διοίκησης για τη βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων ώστε, όπως είπε, και οι φιλοξενούμενοι και οι εργαζόμενοι να μένουν και να εργάζονται σε ανθρώπινες συνθήκες και παράλληλα να είναι δυνατή η φιλοξενία περισσότερων ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Ζήτησε να εγγραφεί ως μέλος του Γηροκομείου και το ίδιο έπραξαν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που τον συνόδευαν, ενώ θα απευθύνει ανάλογο κάλεσμα σε όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος.

Δεσμεύτηκε ότι θα διοργανώσει μία μεγάλη συναυλία στο Στάδιο με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Γηροκομείο.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης χαρακτήρισαν ως ιδιαίτερα σημαντική την πρωτοβουλία του υποψήφιου Δημάρχου και τον ευχαρίστησαν θερμότατα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου