ΤΟΠΙΚΑ

Με μεγάλη συμμετοχή σεμινάριο για ηλεκτρολόγους και συντηρητές καυστήρων

με-μεγάλη-συμμετοχή-σεμινάριο-για-ηλε-260429

Ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας σε συνεργασία με την ΕΛΕΜΚΟ ΑΒΕΕ πραγματοποίησε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου, και όχι μόνο σεμινάριο με θέμα «Απαγωγοί Κρουστικών Υπερτάσεων», χθες Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στα γραφεία του Συνδέσμου στην Παύλου Μελά 43-45.

Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής και εισηγητής ήταν ο κ. Γεώργιος Βαλιράκης (Μηχανολόγος Μηχανικός B.Sc., Μηχανικός Τμήματος Πωλήσεων) και εκπρόσωπος της ΕΛΕΜΚΟ ΑΒΕΕ ο κ. Μιχαήλ Μίτσης (Σύμβουλος Πωλήσεων ISMM). Έγινε σχετική παρουσίαση, η οποία αναλύθηκε, αποκωδικοποιήθηκε και επεξηγήθηκε με μια σειρά παραδειγμάτων. Οι παρευρισκόμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους θέτοντας τα ερωτήματά τους και κάνοντας διάλογο.

Παρόντες στην παρουσίαση σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου. Ο Πρόεδρος κ. Σεραφείμ Μαουσίδης απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου και ευχαρίστησε θερμά τον εισηγητή και την ΕΛΕΜΚΟ ΑΒΕΕ τόσο για την επιτυχή παρουσίαση του θέματος όσο και για την άψογη συνεργασία. Τέλος, δεσμεύτηκε για την υλοποίηση περισσότερων ενημερωτικών ημερίδων ανοιχτών προς όλους και σε συνεργασία με λοιπούς φορείς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου