ΤΟΠΙΚΑ

Εντυπωσιακή πλωτή πολιτεία στο Βόλο

εντυπωσιακή-πλωτή-πολιτεία-στο-βόλο-257415

Το Costa Neoromantica μετέφερε χθες 1.338 ξένους τουρίστες στη Μαγνησία

Στο λιμάνι του Βόλου έδεσε χθες το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Costa Neoromantica το οποίο μετέφερε 1.338 ξένους τουρίστες και 621 άτομα πλήρωμα στη Μαγνησία. Το μήκους 220 μέτρων κρουαζιερόπλοιο, προσέγγισε για δωδέκατη φορά την περιοχή, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι έχει μια ακόμη προγραμματισμένη άφιξη την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου.

Η πλειοψηφία των επιβαινόντων είναι Γάλλοι, Γερμανοί, Ιταλοί, Βέλγοι, Βρετανοί, Ρώσοι καθώς επίσης κάτοικοι διαφόρων χωρών.

Οι ξένοι τουρίστες είχαν την ευκαιρία να κινηθούν οργανωμένα προς τα Μετέωρα και το Πήλιο, με όχημα το τρενάκι, ενώ παράλληλα αρκετοί κινήθηκαν ελεύθερα στην πόλη, την αγορά και τα αξιοθέατα της περιοχής.
Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο το οποίο φέρει σημαία Ιταλίας, κατέπλευσε χθες στις 7 το πρωί στο λιμάνι του Βόλου και απέπλευσε στις 6 το απόγευμα με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Το κυκλικό ταξίδι που ακολουθεί το Costa Neoromantica έχει ως αφετηρία τη Σαβόνα και ενδιάμεσους σταθμούς το Σαλέρνο, την Καλαμάτα, το Ναύπλιο, το Βόλο, τον Πειραιά, την Τραπάνη, τη Μασσαλία και τη Σαβόνα.

Στελέχη του Info Center του δήμου Βόλου βρίσκονταν στην υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου, διανέμοντας πληροφοριακό υλικό στους επιβάτες, προκειμένου να καταστεί ευκολότερη η περιήγησή τους Μαγνησία, κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής τους.

Στο μεταξύ, θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά το πρόγραμμα αφίξεων κρουαζιερόπλοιων της ίδιας εταιρείας στη Μαγνησία, αρχής γενομένης από την 1η Ιανουαρίου και μέχρι το τέλος της νέας σεζόν.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου