ΤΟΠΙΚΑ

Νέα διοίκηση στους αποφοίτους των Παιδοπόλεων

νέα-διοίκηση-στους-αποφοίτους-των-παι-256656

Μαζική συμμετοχή στις αρχαιρεσίες – Επανεκλογή στη θέση της προέδρου για την Κλεοπάτρα Τσακίρη – Χατζηαγγέλου

Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Παιδοπόλεων επανεξελέγη η Κλεοπάτρα Τσακίρη – Χατζηαγγέλλου μετά τις εκλογές, που διεξήχθησαν πρόσφατα με μαζική συμμετοχή.

Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής: Πρόεδρος Κλεοπάτρα Τσακίρη – Χατζηαγγέλου, αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμίδης, γενικός γραμματέας Νικόλαος Τσούκας, αναπληρώτρια γενική γραμματέας Ελένη Λαδοπούλου, ταμίας Γιάννης Καράτσαλος και μέλη Κοσμάς Παπαδήμος και Δημήτρης Κουτσοσπύρος.

Αναπληρωματικοί είναι οι Παύλος Ματζαφλέρης και Χρήστος Μοχλούλης.

Στην εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι Μανώλης Νερολαδάκης, Δήμος Σολωμός και Μανώλης Πατεράκης.

Η νέα διοίκηση θα συνεδριάσει αμέσως μετά τις γιορτές για να ορίσει ημερομηνία για τη χειμερινή συνάντηση των αποφοίτων, τη βράβευση του παιδοπολίτη της χρονιάς 2019 και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, αλλά και για οικονομικά θέματα.

Τα γραφεία του Συλλόγου στην Παιδόπολη Αγία Σοφία είναι ανοικτά στα μέλη, τους φίλους και τους αποφοίτους κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 5 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Σύλλογος Αποφοίτων Παιδοπόλεων δέχτηκε και για τη φετινή χρονιά οικονομική ενίσχυση από το ίδρυμα Στυλιανού και Μαρίας Ζούζουλα και αποφασίστηκε σε προσεχή εκδήλωση να τιμηθεί η μνήμη του ιδρυτή του ιδρύματος, Κωνσταντίνου Στυλ. Ζούζουλα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου