ΤΟΠΙΚΑ

Οι υποψήφιοι για τις εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

οι-υποψήφιοι-για-τις-εκλογές-στον-δικη-253885

Μία υποψηφιότητα για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, αυτή του κ. Χρήστου Στρατηγόπουλου, όπως είχε γράψει και ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, κατατέθηκε τελικά για τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 26 Νοεμβρίου.

Χθες, στις 12 τα μεσάνυχτα εξέπνευσε η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Μέχρι αργά το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κατατεθεί μία υποψηφιότητα για την προεδρία, ενώ υποψηφιότητες για μέλη του διοικητικού συμβουλίου είχαν καταθέσει συνολικά είκοσι έξι δικηγόροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποψηφιότητες κατέθεσαν οι Γιώργος Αθανασάκης, Γιάννης Βογιατζάκης, Κώστας Γούσης, Γιάννης Διαμαντής, Τριαντάφυλλος Εμμανουηλίδης, Αχιλλέας Θεοχάρης, Θωμάς Θυρογιάννης, Ειρήνη Κάππα, Εφη Καραβασάνη, Κώστας Κλειδωνάρης, Σπύρος Μαρδέλης, Ανδρομάχη Μουτσινά, Βασίλης Μπακαλιάνος, Μαρία Ξυφώλη, Κώστας Πολύζος, Λυδία Σαμαρά, Παναγιώτης Σαράφης, Λευτέρης Σολιδάκης, Μαρία Παναγιωτοπούλου Τζανή, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Γιάννης Τσάτσος, Νίκη Τσιλιβίδου, Μαρία Τσιόβολου, Θωμάς Τσιρογιάννης, Δημήτρης Τσόπελας και Αγγέλα Χατζησταματίου.

Να επισημανθεί, ότι στις προηγούμενες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 23 Φεβρουαρίου 2014 υποψήφιοι για πρόεδροι ήταν δύο δικηγόροι, ενώ οι υποψήφιοι διοικητικοί σύμβουλοι ήταν συνολικά 46.

Η μικρή συμμετοχή των υποψηφίων αποδίδεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν αντίπαλα «στρατόπεδα» και έτσι δεν υπάρχουν συσπειρώσεις.

Η εφορευτική επιτροπή θα απαρτίζεται από δέκα δικηγόρους. Της εφορευτικής επιτροπής θα προεδρεύει ο απερχόμενος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Λάζαρος Γαϊτάνης, με αναπληρώτρια την κ. Αρχοντή Γιαννούκου.

Να επισημανθεί ότι δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν συνολικά 546 άτομα.

Οι δικηγόροι θα στήσουν δύο κάλπες, μία για την εκλογή προέδρου και μία για την εκλογή των μελών του διοικητικού συμβουλίου. Το ψηφοδέλτιο θα είναι ενιαίο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου