ΤΟΠΙΚΑ

Μια αγκαλιά για το Γηροκομείο Βόλου

μια-αγκαλιά-για-το-γηροκομείο-βόλου-251586

Διαρκής η στήριξη του κόσμου στο έργο του Γηροκομείου Βόλου με το Φιλανθρωπικό Σωματείο να καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες στην ίδια κατεύθυνση.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Γηροκομείο Βόλου» υπογραμμίζει ότι συγκεντρώθηκε το ποσό των 8.700 ευρώ, «χάρη στην αγάπη και την προσφορά των συμπολιτών μας, από δωρεές και συνδρομές νέων μελών». Το ποσό που συγκεντρώθηκε, «παραδόθηκε στο Γηροκομείο Βόλου για να συνεχιστεί η εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του».

«Στα πλαίσια των δράσεών μας για την ενίσχυση του ιδρύματος, επισκεφθήκαμε τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, κ. Χρήστο Στρατηγόπουλο, ο οποίος τείνει πάντα ευήκοον ους σε κάθε μας έκκληση, προσφέραμε το ημερολόγιο μας και συζητήσαμε για τη δυνατότητα αύξησης των μελών μας με την συνδρομή του δικηγορικού συλλόγου, πρόταση που έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο, με την υπόσχεση ότι θα την εισηγηθεί στη συνεδρίαση του νέου ΔΣ.

Προσβλέποντας πάντα στην συμβολή και την αλληλεγγύη σας, ευχόμαστε καλές γιορτές και υγεία σε όλους» υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου