ΤΟΠΙΚΑ

Ενημέρωση για τα ψηφιακά εργαλεία μάθησης

ενημέρωση-για-τα-ψηφιακά-εργαλεία-μάθ-249232

Εκδήλωση με θέμα «Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Εργαλεία για Υποστήριξη της Μάθησης της Αγγλικής Γλώσσας σε Πρώιμη Ηλικία», διοργανώνουν το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΤΗΜΜΥ/ΠΘ) και το Ινστιτούτο Βιο-οικονομίας και Αγροτεχνολογίας του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΙΒΟ/ΕΚΕΤΑ) σε συνεργασία με την κ. Βασιλική Παπαϊωάννου, σχολική σύμβουλο Αγγλικής Γλώσσας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Ξενία Βόλου τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου από τις 17:00 έως τις 19:00. Οι εγγραφές στην εκδήλωση θα ξεκινήσουν στις 16:30.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ερευνητικού έργου http://languagegames.eu. Επιστημονικά υπεύθυνος του ερευνητικού έργου για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας είναι ο κ. Ηλίας Χούστης, ενώ οργανωτικά υπεύθυνη είναι η κ. Χαρίκλεια Τσαλαπάτα. Επιστημονικά υπεύθυνος για το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης είναι ο κ. Διονύσης Μπόχτης. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 24210 74513 και 24210 96740.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου