ΤΟΠΙΚΑ

«Οι δημοκρατικοί πολίτες να αγκαλιάσουν την προσπάθεια της Κεντροαριστεράς»

οι-δημοκρατικοί-πολίτες-να-αγκαλιάσ-239599

Κάλεσμα συμμετοχής στους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες, να προσέλθουν στις κάλπες για την ανάδειξη του ηγέτη της Κεντροαριστεράς απευθύνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις αυριανές εκλογές.

«Αύριο Κυριακή 12 Νοεμβρίου -και την επόμενη Κυριακή αν χρειασθεί- διεξάγεται σε όλη τη χώρα ψηφοφορία για την ανάδειξη επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς. Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε κάθε προοδευτικό και δημοκρατικό πολίτη να μετάσχει άμεσα στη συγκρότηση ενός σύγχρονου κόμματος, που φιλοδοξεί να διεκδικήσει, με τις προτάσεις και τις ιδέες του, τη συνέχεια της ιστορικής προοδευτικής παράταξης, εξελισσόμενο σε ένα νέο και ισχυρό μεταρρυθμιστικό πολιτικό οργανισμό ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις των ιδιαίτερων συνθηκών του 21ου αιώνα, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Καλούμαστε όλοι με την ψήφο μας να στείλουμε προς όλες τις κατευθύνσεις το μήνυμα της ενότητας, της ανανέωσης και της διεύρυνσης. Ο Γραμματέας και όλα τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Μαγνησίας, καλούμε κάθε προοδευτικό και Δημοκρατικό πολίτη να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και όχι μόνο να συμμετάσχει ο ίδιος αλλά να παρακινήσει και άλλους να έρθουν να ψηφίσουν. Τους θέλουμε όλους συνιδρυτές στη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη και δηλώνουμε με πλήρη την αίσθηση της ευθύνης ότι δεν έχουν κανένα λόγο να περιμένουν», υπογραμμίζεται επίσης από τη ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης πως η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στη Μαγνησία σε 14 εκλογικά κέντρα και 16 εκλογικά τμήματα, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση του αδιάβλητου.

Στη Μαγνησία οι κάλπες που θα στηθούν όπως είναι γνωστό είναι: Στον Βόλο, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, με τρία εκλογικά τμήματα, στη Νέα Ιωνία, στο πρώην Δημαρχείο, στη Ν. Αγχίαλο στο πρώην Δημαρχείο, στο Βελεστίνο στο Δημαρχείο, στο Στεφανοβίκειο στο ΚΕΠ, στον Αλμυρό στο Δημαρχείο, στη Σούρπη στο ΚΕΠ, στην Πορταριά στο πρώην Δημαρχείο, στη Ζαγορά στο Δημαρχείο, στην Αργαλαστή,στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής, στο Τρίκερι στο ΚΕΠ Τρικερίου, στη Σκιάθο στο Γυμνάσιο-Λύκειο, στη Σκόπελο στο Δημαρχείο και στην Αλόννησο στο Δημαρχείο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου