ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές της Κεντροαριστεράς

κάλεσμα-συμμετοχής-στις-εκλογές-της-κ-242355

Κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές του πρώτου γύρου την ερχόμενη Κυριακή, για την ανάδειξη του αρχηγού στον χώρο της Κεντροαριστεράς, απηύθυναν σήμερα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο επικεφαλής της Νομαρχιακής Ομάδας Εμπιστοσύνης και της Επιτροπής Διαδικασιών στον Βόλο, Φώτης Λαμπρινίδης, και τοπικοί εκπρόσωποι των υποψηφίων προέδρων.

Ο κ. Λαμπρινίδης απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στη διαδικασία, έκανε λόγο για την πραγματοποίηση ενός πρωτόγνωρου, δύσκολου εγχειρήματος. Σημείωσε, ωστόσο, ότι σε επίπεδο Μαγνησίας είναι όλα έτοιμα για την διενέργεια των εκλογών και οργανωτικά ο Νομός είναι σε καλύτερο επίπεδο αυτή την στιγμή σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας.

Στόχος είναι την Κυριακή να ψηφίσουν στη Μαγνησία 2.000 άτομα, αριθμός ο οποίος θεωρείται ικανοποιητικός, όπως επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Λαμπρινίδης.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των υποψηφίων προέδρων, κάλεσαν τους πολίτες να «σηκωθούν από τους καναπέδες» και να ψηφίσουν την Κυριακή για τον νέο πρόεδρο, «ώστε να γίνει η Κεντροαριστερά ο τρίτος πολιτικός πόλος», όπως είπαν χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου