ΤΟΠΙΚΑ

Συνέχεια στο επεισόδιο της προηγούμενης συνεδρίασης

συνέχεια-στο-επεισόδιο-της-προηγούμε-237452

Νέα συνέχεια στο επεισόδιο που σημάδεψε την προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, όταν οι κ.κ. Απ. Νάνος και Γιάννης Γρηγορίου ήρθαν στα χέρια μετατρέποντας την αίθουσα σε… ρινγκ, δόθηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του οργάνου.

Απευθυνόμενος προς τον επικεφαλής της ΛΑΣ, Αποστόλη Νάνο, ο κ. Μπέος απαίτησε να ζητηθεί δημόσια συγγνώμη από το δημοτικό σύμβουλο, Θεοδ. Τσαλούχα, ο οποίος στη διάρκεια του επεισοδίου είπε ότι ήταν στημένο από το δήμαρχο, ενώ ο κ. Νάνος άφησε αιχμές για επεισόδιο που σημειώθηκε μερικές μέρες αργότερα, έξω από το Δημαρχείο μεταξύ του δημάρχου και στενού συνεργάτη του και του κ. Τσαλούχα.

Αχ.Μπέος: Με τον κ. Γρηγορίου δεν έχω καμία ιδιαίτερη σχέση. Δεν εφαρμόζω τέτοιες μεθόδους. Και ιδίως απέναντι σε εσάς που έχω εκτίμηση και σεβασμό άσχετα με τις πολιτικές διαφορές μας. Δεν δέχομαι ότι έστησα κάποιο σκηνικό. Είναι άνανδρο και πρόστυχο αυτό που ειπώθηκε και οφείλει ο κ. Τσαλούχας να ζητήσει συγγνώμη.

Απ. Νάνος: Οντως αυτό ακούγεται. Είχε όμως έννοια πολιτικής τοποθέτησης. Η έννοια ήταν ότι το επεισόδιο που έγινε εξυπηρέτησε την παράταξή σας, επειδή εκείνη την ώρα θα μιλούσα εγώ. Αυτή την έννοια έχει η κουβέντα του Τσαλούχα. Καμία άλλη.

Αχ. Μπέος: Η συγγνώμη είναι αντρική, ξέρετε.

Απ. Νάνος: Συγγνώμη ξέρουμε να ζητάμε και το έκανα στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο.

Αχ. Μπέος: Εγώ ό,τι θέλω να πω το λέω μόνος μου. Το μόνο που δεν έμαθα είναι να φοβάμαι. Τέτοιοι χαρακτηρισμοί δεν σας τιμούν.

Απ. Νάνος: Τότε να τοποθετηθείτε και για το επεισόδιο έξω από το δημαρχείο με στενό συνεργάτη σας και τον κ. Τσαλούχα.

Αχ. Μπέος: Είχαμε φραστική αντιπαράθεση. Ούτε με χτύπησε ούτε τον χτύπησα.

Απ. Νάνος: Ο συνεργάτης σας όμως;

Αχ. Μπέος: Δεν θα απολογηθώ για το συνεργάτη μου. Από σεβασμό προς εσάς το τελειώνουμε εδώ. Να είμαστε όμως προσεκτικοί στο μέλλον.

  • Σχετκά άρθρα:

Ρινγκ το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου