ΤΟΠΙΚΑ

Αρωγός στα προβλήματα των λιμενικών ο Χρ. Μπουκώρος

αρωγός-στα-προβλήματα-των-λιμενικών-ο-236175

Συνδρομή και ενίσχυση του αιτήματός της για αύξηση των οργανικών θέσεων στη Μαγνησία, ενόψει της σχεδιαζόμενης ενίσχυσης του προσωπικού με 1.000 άτομα από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ζήτησε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος (ΕΠΛΣ) από τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο, με τον οποίο συναντήθηκε χθες.

Από την πλευρά του ο βουλευτής Μαγνησίας δήλωσε, όπως ενημερώνει η Ενωση, αρωγός στον αγώνα της Ενωσης για την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων, που απασχολούν τους λιμενικούς, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στον σοβαρό τομέα της διακομιδής ασθενών από τα νησιά των Β. Σποράδων στον Βόλο.

Ο ίδιος τόνισε, σύμφωνα πάντοτε με την ΕΠΛΣ, ότι θεωρεί υψίστης σημασίας το έργο, που επιτελούν τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. στην ασφάλεια και την προστασία των πολιτών.

Επίσης, ως εισηγητής νομοσχεδίου του ΥΝΑΝΠ το 2020, τόνισε πως στόχος του υπουργείου αποτελεί η αύξηση των οργανικών θέσεων σε ποσοστά που βρίσκονταν πριν το 2014 και άνω των 10.000, κάνοντας τις ανάλογες προσλήψεις τόσο μέσω πανελλαδικών εξετάσεων, όσο και μέσω ΑΣΕΠ.

Μάλιστα, σημείωσε, πως η αναβάθμιση του λιμανιού του Βόλου θα απαιτήσει την αύξηση των υπηρετούντων στην περιοχή, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες, που θα προκύψουν.

Η Ενωση ευχαριστεί τον κ. Μπουκώρο για ακόμη μία φορά, καθώς όσες φορές του ζητήθηκε από πλευράς της η συνδρομή, ήταν δίπλα στους λιμενικούς, στηρίζοντας εμπράκτως τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. και την ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος.

Συνάντηση λιμενικών με τον διοικητή της 4ης ΠΕΔΙΛΣ

Η Ενωση συναντήθηκε προχθές με τον διοικητή της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος αρχιπλοίαρχο Λιμενικού Σώματος Χρήστο Κανάκη.

Ο διοικητής της 4ης ΠΕΔΙΛΣ, όπως ενημερώνει η Ενωση, είναι γνώστης των ζητημάτων, που αντιμετωπίζουν οι λιμενικοί στις υπηρεσίες της, με βασικότερο αυτό που αφορά στη στελέχωση των υπηρεσιών της Μαγνησίας και των Β. Σποράδων.

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος ευχαριστεί τον διοικητή της 4ης ΠΕΔΙΛΣ, ο οποίος, όπως σημειώνει, όλα αυτά τα χρόνια έχει σταθεί αρωγός στην Ενωση και στο συνδικαλιστικό κίνημα του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου