ΤΟΠΙΚΑ

Πρόεδρος των λιμενικών για 5η φορά ο Κώστας Κυράνης

πρόεδρος-των-λιμενικών-για-5η-φορά-ο-κώσ-250034

Με την καθολική συμμετοχή των λιμενικών στην Κεντρική Ελλάδα (Μαγνησία-Σποράδες –Λάρισα και Φθιώτιδα) ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στην Ενωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος.

Πρώτος σε ψήφους με ποσοστό ρεκόρ πάνω από το 90% και πρόεδρος για 5η συνεχόμενη τριετία εξελέγη ο Κωνσταντίνος Κυράνης ως αποτέλεσμα της αναγνώρισης της προσφοράς του στον συνδικαλιστικό χώρο επί 2 δεκαετίες.

Επίσης, θα πρέπει να τονιστεί πως δόθηκε χώρος εκπροσώπησης και στις γυναίκες λιμενικούς.

Αναλυτικά στο νέο διοικητικό συμβούλιο αναδείχτηκε πρόεδρος ο Κωνσταντίνος Κυράνης, ενώ αντιπρόεδρος ο Γαβριήλ Σιδέρης, β’ αντιπρόεδρος ο Νέστωρ Κοντογιάννης, γενικός γραμματέας ο Νικόλαος Μαχαίρας, αναπληρωτής γενικός γραμματέας ο Χαράλαμπος Σουλίνας, ταμίας ο Στέφανος Καλαμίδας και γραμματέας Οργανωτικού ο Ευάγγελος Κολτσίδας.

Νέα πρόσωπα στα δευτεροβάθμια όργανα οι: Παναγιώτης Ακριβούλης, Βιβή Ζαμπάκα, Βασίλης

Σκυλοδήμος, Κωνσταντίνος Κοπτσιαλής και Αναστάσιος Ούτσας.

Σημαντικός ο ρόλος του Στεφάνου Θεοχαρίδη που διατελεί και υπεύθυνος πρωτοβαθμίων Ενώσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αλλά και των Χρήστου Αντωνίου, Αλεξάνδρου Μπρουσοβάνα και Δημητρίου Αγρέβη στην ΑΔΕΔΥ.

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος έχει εκπροσώπηση με μέλη από τη 4η ΠΕΔΙΛΣ, τον Βόλο, το Τρίκερι, τον Αγιόκαμπο Λαρίσης, τη Γλύφα, τη Στυλίδα Φθιώτιδος τη Σκιάθο και την Αλόννησο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου