ΤΟΠΙΚΑ

Στη φυλακή ο εμπρηστής του σπιτιού της πεθεράς του

στη-φυλακή-ο-εμπρηστής-του-σπιτιού-της-235274

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος που συνελήφθη την Τρίτη για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και εμπρησμό του σπιτιού της πεθεράς του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες συνοδεία αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών στον Ανακριτή για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Ο προφυλακισθείς έκλεψε 2.600 ευρώ από το σπίτι της πεθεράς του στην Αργαλαστή και το έβαλε δύο φορές φωτιά προκειμένου να αλλοιώσει τα ίχνη.

Το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών προέβη γρήγορα στην εξιχνίαση των υποθέσεων συλλέγοντας προσεκτικά στοιχεία από τις καταγγελλόμενες κλοπές.

Προσήγαγε το δράστη στο Τμήμα, ενώ ήταν σε εξέλιξη η δεύτερη πυρκαγιά και οι αστυνομικοί βρήκαν επάνω του και κατάσχεσαν τα βιβλιάρια.

Καθώς είναι άνεργος, ο 35χρονος δεν μπόρεσε να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευση των χρημάτων και παραδέχτηκε τις πράξεις με τις οποίες βαρύνεται.

Να επισημανθεί, ότι από την πρώτη πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, καθώς το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργαλαστής κατάφερε να την περιορίσει στις αρχικές της εστίες και να τη σβήσει πριν λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Ωστόσο, δε συνέβη το ίδιο με τη δεύτερη πυρκαγιά. Μετά από γενναίες προσπάθειες οι πυροσβέστες κατάφεραν να περισώσουν τη σκεπή από κατάρρευση.

Θεωρείται ευτύχημα το γεγονός ότι η 60χρονη ιδιοκτήτρια την ώρα του συμβάντος δε βρισκόταν μέσα στο σπίτι αλλά στην αυλή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου