ΤΟΠΙΚΑ

Μοίρασαν δώρα σε ιδρύματα του Βόλου Αγοραστός και Κολυνδρίνη

μοίρασαν-δώρα-σε-ιδρύματα-του-βόλου-αγ-234996

Ιδρύματα της πόλης επισκέφθηκαν σήμερα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων. Αγοραστός και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Βόλου, το Ορφανοτροφείο Βόλου, το Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες και την Κιβωτό του Κόσμου, προσφέροντας γλυκίσματα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και δώρα στα παιδιά, ανταλλάσσοντας ευχές για καλή χρονιά.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης ανέφερε: «Τις ημέρες αγάπης και χαράς των Χριστουγέννων δεν πρέπει να λησμονούμε τα Ιδρύματα, τους συμπολίτες που φιλοξενούνται σε αυτά και το προσωπικό τους. Το έργο που επιτελούν είναι συγκινητικό και αξιοθαύμαστο και ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο. Είμαστε δίπλα τους, τους στηρίζουμε και ενισχύουμε το έργο τους».

Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισε «η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, καθημερινά δίνει λύσεις και βρίσκεται δίπλα στις δομές της πόλης μας. Είναι ημέρες γιορτινές, ημέρες αγάπης και είναι ευκαιρία να δείξουμε όλοι μας ως άνθρωποι την ευαισθησία μας και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Εύχομαι σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά, με προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου