ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγυρικές ακολουθίες στην Παναγία Καναλιώτισσα

πανηγυρικές-ακολουθίες-στην-παναγία-234192

Πανηγυρικές ακολουθίες τελούνται στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καναλίων με αφορμή την επέτειο των 72 χρόνων από της επιδρομή των κατακτητών, στην κωμόπολη των Καναλίων και της ευρέσεως της θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας, της επονομαζόμενης «Καναλιώτισσας».

Σήμερα Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 5 μμ θα τελεστεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός και αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καναλίων.

Αύριο Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 7.30 πμ θα τελεστεί όρθρος και πανηγυρική θεία λειτουργία και στις 10.30 πμ δοξολογία και στη συνέχεια επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των ηρώων. Κατόπιν θα πραγματοποιηθεί περιφορά της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Καναλιώτισσας και δέηση στο κέντρο της πλατείας για την εύρεση του πόσιμου νερού εις το χωριό. Στις 5 το απόγευμα θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού και της ιεράς παρακλήσεως.

Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στις 7.30 το πρωΐ θα τελεστεί η ακολουθία του όρθρου και στις 5-6 το απόγευμα η ακολουθία του εσπερινού και παράκληση στην Παναγία.

Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στις 7.30 το πρωΐ θα τελεστεί η ακολουθία του όρθρου και στις 4.30 το απόγευμα ευχέλαιο για τον αγιασμό των πιστών.

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου στις 7.30 το πρωΐ θα ψαλεί όρθρος-ιερά παράκληση και στις 8-12 το βράδυ ιερά αγρυπνία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου