ΤΟΠΙΚΑ

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

συγκέντρωση-τροφίμων-και-ειδών-πρώτη-22520

Από το Στέκι Αλληλεγγύης

Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις ημέρες του Πάσχα, συνεχίζει το Στέκι Αλληλεγγύης για όλους για τη στήριξη ευπαθών κοινωνιών ομάδων.

Με σύνθημα «κανείς μόνος του στην κρίση», για τις ημέρες του Πάσχα συγκεντρώνονται και διανέμονται τρόφιμα (όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, αλεύρι, αλάτι, γάλατα, λάδι κ.λπ.) καθώς και είδη πρώτης ανάγκης (καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής), ώστε να μην μείνει κανένας πολίτης χωρίς τα απαραίτητα. «Στόχος μας είναι να γίνουμε όλοι μας κρίκοι στην αλυσίδα της αλληλεγγύης. Παίρνουμε το θάρρος να σας ζητήσουμε να συμμετάσχετε κι εσείς τη συλλογή των παραπάνω προϊόντων καθώς στη στήριξη των άτυχων συμπολιτών μας στο καθημερινό τους πρόβλημα επιβίωσης», αναφέρει το Στέκι Αλληλεγγύης για όλους. Τα είδη που θα συλλεχθούν μπορούν να τα παραλάβουμε τα μέλη του Στεκιού από το χώρο των πολιτών ή όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να φέρνουν οι ίδιοι στο Στέκι.

Το Στέκι βρίσκεται στη Νέα Ιωνία Βόλου, Μαγνησίας 6 και Δημοκρατίας. Είναι ανοιχτά Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη το πρωί 11 με 1 και από Δευτέρα ως Παρασκευή 6 με 8 το απόγευμα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24210 91440.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου