ΤΟΠΙΚΑ

Υπόμνημα κατέθεσε ο Βολιώτης γιατρός για τα «μαντζούνια» και τον θάνατο 60χρονης

υπόμνημα-κατέθεσε-ο-βολιώτης-γιατρός-208239

Υπόμνημα κατέθεσε πριν από λίγη ώρα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ιδιώτη γιατρού στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διέταξε η εισαγγελία Βόλου, μετά την επώνυμη καταγγελία στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ που έκανε ο σύζυγος 60χρονης που κατέληξε από κορονοϊό.

Τη νομική υπεράσπιση του72χρονου γιατρού έχει αναλάβει μεγάλο δικηγορικό γραφείο των Αθηνών.

Η επείγουσα προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η εισαγγελία Βόλου ερευνά τις καταγγελίες που έκανε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο σύζυγος της 60χρονης που νόσησε από κορονοϊό και κατέληξε καθώς ακολουθούσε τις συμβουλές του γιατρού ο οποίος της συνέστησε να λάβει ένα “κοκτέϊλ” αντιβίωσης, βιταμινών, ασπιρίνης και σταγόνων και να μη μεταβεί στο νοσοκομείο ενώ φέρεται να ήταν εναντίον των εμβολίων.

Επίσης, ερευνάται αν υπάρχουν και άλλοι ασθενείς που νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο ακολουθώντας και εκείνοι τις συμβουλές του συγκεκριμένου γιατρού καθώς και το αν υπήρξε αντιποίηση του ιατρικού λειτουργήματος σε περίπτωση που βρισκόταν σε αναστολή λόγω μη εμβολιασμού του. Τέλος, ερευνάται αν διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις και αν διέγειρε σε ανυπακοή τους πολίτες μέσω διαδικτυακών εκδηλώσεων που είχαν ως αποτέλεσμα να προκαλεί κλονισμό της εμπιστοσύνης των πολιτών στη δημόσια υγεία.

Εκπρόσωπος του δικηγορικού γραφείο των Αθηνών κατέθεσε το υπόμνημα με τις θέσεις του γιατρού, ο οποίος φέρεται να έδινε ένα κοκτέϊλ φαρμάκων ως συνταγή για τον κορονοϊό αποτρέποντας τους ασθενείς να πάνε στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως για τη δράση του αρνητή γιατρού, ο οποίος φέρεται ότι έδινε σε χειρόγραφα αγωγή κατά του Covid-19, η οποία ήταν στην ουσία ένα «κοκτέιλ» αντιβίωσης, βιταμινών, σταγόνων και ασπιρίνης, έχει κατατεθεί έγγραφη καταγγελία του συζύγου της αδικοχαμένης γυναίκας στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου