ΤΟΠΙΚΑ

Νέος κύκλος κινητοποιήσεων στην COCA- COLA

νέος-κύκλος-κινητοποιήσεων-στην-coca-cola-201210

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στην COCA- COLA. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία εργατοϋπαλλήλων εμφιαλωμένων ποτών αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη επαναλαμβανόμενων στάσεων εργασίας αρχής γενομένης από σήμερα.

Ειδικότερα σήμερα η στάση εργασίας σε όλο τον κλάδο των εμφιαλωμένων και ειδικότερα στα μη αλκοολούχα θα πραγματοποιηθεί από 12.30 το μεσημέρι μέχρι τις 3.30 μ.μ,. όπως επίσης την Τετάρτη 12 Φλεβάρη, την Παρασκευή 21 Φλεβάρη και την Τετάρτη 26 Φλεβάρη.

Παράλληλα αποφάσισε την προκήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας στον Όμιλο COCA- COLA3Eτην Παρασκευή 14 Φλεβάρη 2014 .

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το σωματείο του Βόλου οι κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται «για να σταματήσει το ξεκλήρισμα των θέσεων εργασίας, να μπει φρένο στο κλείσιμο των εργοστασίων της 3Ε στην Ελλάδα και να μην γίνονται εισαγωγές προϊόντων από τη Βουλγαρία».

«Καταδικάζουμε από πλευρά σας τις πρακτικές εκβιασμού και εκφοβισμού που έχουν στόχο να σπάσουν τον αγώνα μας. Δηλώνουμε ότι ενωμένοι και αλληλέγγυοι θα δώσουμε έντιμα τον αγώνα μας χρησιμοποιώντας κάθε νόμιμο μέσο για να παραμείνουν ανοικτά τα εργοστάσια και να μην στείλουν άλλους συναδέλφους στην ανεργία» καταλήγει η ανακοίνωση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου