ΤΟΠΙΚΑ

Παπανάτσιου: «Στη Βουλή το αίτημα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για την Επιδότηση Ενέργειας στις Επιχειρήσεις»

παπανάτσιου-στη-βουλή-το-αίτημα-του-ε-197264

H Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α- Προοδευτική Συμμαχία Κατερίνα Παπανάτσιου κατέθεσε αναφορά στη Βουλή προς τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων το αίτημα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας σχετικά με την επιδότηση ενέργειας σε επιχειρήσεις.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, αναφέρει στην επιστολή του πως μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων εξακολουθεί και χρησιμοποιεί ως πηγή ενέργειας το πετρέλαιο και λόγω των μεγάλων αυξήσεων έχουν προκληθει μεγάλα ενεργειακά κόστη.

Με την επιστολή του το Επιμελητήριο Μαγνησίας σημειώνει πως η μη επιδότηση του πετρελαίου για τις επιχειρήσεις δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού στην αγορά και πιθανή μετακύλιση του κόστους στους πολίτες και για αυτό θεωρούν επιτακτική ανάγκη να επεκταθεί η επιδότηση και στο πετρέλαιο σε όλους τους εμπορικούς καταναλωτές και στη βιομηχανία ανεξαρτήτως μεγέθους, τζίρου και αριθμού εργαζομένων.

Η πρώην Υπουργός με την αναφορά ζητάει να εξεταστούν οι προτάσεις του Επιμελητηρίου Μαγνησίας από τους αρμόδιους Υπουργούς, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις αυξήσεις στο πετρέλαιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου