ΤΟΠΙΚΑ

Τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού Νεάπολης γιόρτασαν τα Χριστούγεννα

τα-παιδιά-του-βρεφονηπιακού-σταθμού-ν-191827

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Βρεφονηπιακού σταθμού ολοκληρωμένης φροντίδας, δομής της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, η οποία αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, με τελικό δικαιούχο της δράσης την ΕΕΤΑΑ και ανάδοχο την ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ.

Ο χώρος του σχολείου διακοσμήθηκε και μεταμορφώθηκε σε χριστουγεννιάτικο χιονισμένο χωριό όπου οι νεαρότεροι φίλοι, υποδέχτηκαν όλους με το θεατρικό δρώμενο .

Στην συνέχεια ακολούθησε το μεγαλύτερο τμήμα των προ προ νηπίων με το θεατρικό .

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τα προνήπια του παιδικού σταθμού που παρουσίασαν το δρώμενο . Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν με μεγάλη χαρά και συγκίνηση την γιορτή των παιδιών, προσφέροντας τους απλόχερα το πιο δυνατό τους χειροκρότημα.

Στο τέλος της γιορτής προσφέρθηκαν στους παρευρισκομένους παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά. Η βραδιά έκλεισε με μηνύματα αγάπης, αισιοδοξίας και πολλές ευχές για την νέα χρονιά.

Επίσης την Δευτέρα 18/12/2017 το πρωί το τμήμα ένταξης του παιδικού σταθμού πραγματοποίησε την χριστουγεννιάτικη γιορτή του. Γονείς και παιδιά στόλισαν το δέντρο της τάξης, τραγούδησαν παίζοντας στα τριγωνάκια τους χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κατασκεύασαν ημερολόγια για την νέα χρονιά. Κλείνοντας τη γιορτή προσφέρθηκαν γλυκά και ανταλλάχθηκαν θερμές ευχές για το νέο έτος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου