ΤΟΠΙΚΑ

Ετοιμο να λειτουργήσει το Χιονοδρομικό Πηλίου

ετοιμο-να-λειτουργήσει-το-χιονοδρομι-189952

Ετοιμο να υποδεχτεί το χιόνι και τους λάτρεις του σκι και των χειμερινών σπορ είναι το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου. Η συντήρηση των εγκαταστάσεών του, η οποία ξεκίνησε από τον Αύγουστο ώστε τη φετινή χειμερινή σεζόν να είναι όλα προετοιμασμένα στην εντέλεια, ολοκληρώθηκε, ενώ το Καταφύγιο ανακαινίστηκε πλήρως και πλέον παρέχει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αναψυχής, αλλά και υπέροχη θέα στον Παγασητικό από κάθε σημείο του.

Ο πρόεδρος της Κενταύρων Όρος, περιφερειακός σύμβουλος, Γρηγόρης Ιγγλέσης ενημέρωσε χθες ότι το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργεί φέτος και με τα πέντε λιφτ με ηλεκτρικό ρεύμα, συμπεριλαμβανομένου και του Π4, του συρόμενο βενζινοκίνητου λιφτ, το οποίο, εκσυγχρονίστηκε και για πρώτη φορά θα δουλεύει με ηλεκτροκινητήρα.

Γρηγόρης Ιγγλέσης: Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου. Το σπουδαιότερο όμως έργο που έγινε, είναι αυτό που αφορά στο Καταφύγιο

Παράλληλα με τις εργασίες συντήρησης των λιφτ, ολοκληρώθηκε και ο καθαρισμός στις πίστες και αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Ο κ. Ιγγλέσης ευχαριστεί γι’ αυτό την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, η οποία, όπως είπε, βοήθησε πάρα πολύ σε όλο το έργο, και ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο κομμάτι του.

«Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Το σπουδαιότερο όμως έργο που έγινε είναι αυτό που αφορά στο Καταφύγιο, το οποίο φέτος και για διάστημα έξι χρόνων εκμισθώθηκε στους κ. κ. Σπύρο Ρουμελιώτη και Βασίλη Καθάριο μετά από τον διαγωνισμό», είπε ο ίδιος.

Μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και θαλπωρής μετά την ανακαίνιση

Οι δύο μισθωτές, εξήγησε ο περιφερειακός σύμβουλος, τα άλλαξαν όλα στο Καταφύγιο, καθιστώντας το ένα από τα πιο ωραία σε όλη την Ελλάδα. Τοποθέτησαν καινούργιες κουζίνες και νέα επίπλωση στα σαλόνια, έφτιαξαν πιο όμορφα τζάκια, διακόσμησαν όλους του χώρους, ώστε πλέον το Καταφύγιο να είναι πανέμορφο.

Η διοίκηση του Χιονοδρομικού ευχαριστεί για τη ριζική ανακαίνιση του καινούργιους ενοικιαστές. «Με άψογη συνεργασία έφεραν ένα άριστο αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να διαπιστώσει ο καθείς», ανέφερε ο κ. Ιγγλέσης, προσθέτοντας ότι θα ήταν καλό και όσοι κάνουν σκι, αλλά και εκείνοι που ρεμβάζουν την υπέροχη θέα και απολαμβάνουν το ωραίο περιβάλλον, να ανεβούν στο Χιονοδρομικό και να επισκεφτούν το Καταφύγιο, από το οποίο θα μείνουν σίγουρα απόλυτα ικανοποιημένοι.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου