ΤΟΠΙΚΑ

Αιτήσεις για ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ μέχρι 4 Αυγούστου

αιτήσεις-για-κδαπ-και-κδαπμεα-μέχρι-4-αυ-188750

Εως και τις 4 Αυγούστου, θα γίνονται οι εγγραφές στα Κ.Δ.Α.Π και Κ.Δ.Α.Π.μεΑ της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν μητέρες άνεργες, αυτοαπασχολούμενες στον πρωτογενή τομέα και εκτός πρωτογενή τομέα, μισθωτές και συμμετέχουσες σε προγράμματα του ΟΑΕΔ.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) αποτελούν δομές της Κ.Ε.Κ.Π.Α – Δ.Ι.Ε.Κ. του Δήμου Βόλου, όπου τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά στον ελεύθερο χρόνο τους, μέσα σε ένα περιβάλλον που τους παρέχει δυνατότητες για έκφραση, επικοινωνία, παιχνίδι και εικαστική αγωγή.

Τα ΚΔΑΠ λειτουργούν ως δομές υποστήριξης τόσο για γονείς όσο και για παιδιά, ως δομές κοινωνικοποίησης των παιδιών, αλλά και ως δημιουργική διέξοδο στην όλο και αυξανόμενη πίεση που υφίσταται η ελληνική οικογένεια, παρέχοντας δωρεάν δράσεις όπως: κεραμική, ζωγραφική, υφαντική, μουσική, λογοτεχνία, θέατρο, αθλητισμό και λοιπές άλλες δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στα έξι ΚΔΑΠ και δύο ΚΔΑΠμεΑ καθημερινά 8.00 – 14.00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου