ΤΟΠΙΚΑ

Βραδιά κοινωνικής αλληλεγγύης και διασκέδασης στη Νέα Αγχίαλο

βραδιά-κοινωνικής-αλληλεγγύης-και-δι-18615

Μια σημαντική βραδιά για τη Νέα Αγχίαλο έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου. Λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα «Δαίδαλος», αντίδοτο στην κρίση και την κατήφεια που μας έχει καταπλακώσει και κυρίως μια μάχη ενάντια στις συνέπειες αυτής της κρίσης, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης. Στόχος τους είναι η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για όλες τις οικογένειες της περιοχής, που δυσκολεύονται να επιβιώσουν σ’ αυτές τις συνθήκες.

Όσοι παραβρεθούν θα διασκεδάσουν με όλα τα είδη μουσικής, καθώς στο πρόγραμμα της εκδήλωσης συμμετέχουν όλοι οι ντόπιοι καλλιτέχνες της περιοχής της Νέας Αγχιάλου, από ανθρώπους που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική μέχρι πιο νέους που τώρα κάνουν τα πρώτα τους καλλιτεχνικά βήματα. Θα εμφανιστούν και θα μας διασκεδάσουν αφιλοκερδώς. Ενδεικτικά αναφέρονται οι: Αιμονιώτης Βασίλης, Αποστολόπουλος Γιώργος, Βούζας Θωμάς, Δερδελάκου Νεφέλη, Θεοχαράκης Στάθης, Ιγγλέζος Κώστας, Καραμπερόπουλος Κώστας, Κόκκινος Γιώργος (Τζίνο), Κολοκοτρώνης Γιάννης, Κολώνης Γιώργος, Μουτζούρης Στέλιος, Πάγκαλος Γιώργος, Σπύρου Γιώργος, Τζάερλης Φάνης, Τζαλαβρέτα Ζωή κ.α.

«Περιμένουμε όλο τον κόσμο της Νέας Αγχιάλου με τρόφιμα που μπορεί ο καθένας να προσφέρει και τα οποία θα συγκεντρώνονται στην είσοδο της ταβέρνας. Η κάρτα που θα πληρώνει ο καθένας με το συμβολικό αντίτιμο των 2 € και τυχόν προσφορές σε χρήματα, θα μας επιτρέψει να συγκεντρώσουμε ένα ποσό για την αγορά και νωπών προϊόντων», ενημερώνουν οι διοργανωτές της βραδιάς κοινωνικής αλληλεγγύης.

Το γλέντι θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ της Πέμπτης και τα ποτά που θα καταναλωθούν θα είναι σε συμβολικές τιμές (μπύρα 1,5 €, κρασί 1,8 €, αναψυκτικά 1 €, νερό μικρό 0,5 €, μεγάλο 1 €, ποτά βότκα – ουίσκι, κλπ 3 €), χάρη στην ευγενική προσφορά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Δαίδαλος» κ. Γιαννακού Ευάγγελου.

Οι διοργανωτές σύλλογοι είναι: Αθλητικός Όμιλος «Πύρασος», Αθλητικός Σύλλογος «Φθιώτιδες Θήβες-Αγχίαλος», Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου, Ορειβατικός Σύλλογος Νέας Αγχιάλου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του «Ευγένειου» 1ου Δημοτικού Σχολείου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του «Βαρνάλειου» 2ου Δημοτικού Σχολείου, Σύλλογος Γυναικών Νέας Αγχιάλου, Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων, Σύλλογος Κυνηγών, Σύλλογος Οξυωτών Νέας Αγχιάλου και Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου