ΤΟΠΙΚΑ

Δικτύωση της «Πρόταση Ζωής» με το Πολυδύναμο Κέντρο του ΟΚΑΝΑ

δικτύωση-της-πρόταση-ζωής-με-το-πολυ-185064

Την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» που λειτουργεί σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, με πρόεδρο τον κ. Ευθύμιο Ζιγγιρίδη, στο πλαίσιο της δικτύωσης και συνεργασίας του με τοπικούς φορείς, υποδέχθηκε στα γραφεία του στελέχη του νεοσύστατου Πολυδύναμου Κέντρου του ΟΚΑΝΑ στον Βόλο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν τα επιστημονικά στελέχη της «Πρόταση Ζωής» κ.κ. Ζωή Γώγου, Ψυχολόγος-Επιστημονικά Υπεύθυνη, Μαίρη Μπακατσέλου, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Αναπληρώτρια Επιστημονικά Υπεύθυνη, Γιούλη Πετροπούλου, Κοινωνιολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Δήμητρα Σωτηροπούλου, Κοινωνική Λειτουργός-Στέλεχος Πρόληψης και Μητρίτσια Σοφία, Κοινωνική Ανθρωπολόγος- Στέλεχος Πρόληψης. Το Πολυδύναμο Κέντρο εκπροσώπησαν οι κ.κ. Μπλέτσα Αικατερίνη, Ψυχολόγος και Ταχούλα Ελευθερία, Κοινωνιολόγος.

Πραγματοποιήθηκε αμφίδρομη ενημέρωση και πληροφόρηση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των δυο δομών και συζητήθηκε η δυνατότητα μελλοντικής συνεργασίας με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ευρύτερης κοινότητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου